Nu skall här tävlas…!

Publicerad av

… eller så småningom i alla fall. Idag levererades vår bröllopspresent till Dottern och Fästmannen- en träningscykel av märket Peloton. En precis likadan som vi har och som Dottern verkligen gillar att använda när hon är hemma på besök. Den blivande Svärsonen likaså.

Denna idé var Makens. De unga tu slår ihop sina bopålar och har det mesta. På deras inbjudan till bröllop ber de faktiskt gästerna skänka till välgörenhet istället för att ge dem presenter eftersom de båda känner att de verkligen inte behöver mycket.

Den blivande Svärsonen tränar mycket. Dottern tränar gärna om hon har tid och möjlighet, men är, liksom mor sin, motionär. Svärsonen är mera tävlingsmänniska dock. Makens idé var ypperlig och när vi frågade de unga tu var de helt med på noterna.

Maken inhandlade träningscykeln via nätet för några veckor sedan, medan de unga tu själv fick bestämma när de ville ha leverans. Den levererades alltså idag.

Bara jag får foten i skick kan vi börja ta pass tillsammans och det ser jag verkligen fram emot! Detta med virtuell träning har sina positiva sidor verkligen. Hemmagym är lyxigt och att det hela sker via nätet är ännu häftigare. Speciellt med Dottern fem timmar söder om Tvillingstäderna. Svärsonen med naturligtvis!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.