KarantänFirat!

Publicerad av
Egenhändigt dekorerad av en nybakad 20 åring!

Jag tror att Dottern är nöjd med dagen hennes. Inte mycket har pågått denna karantänfödelsedag för henne, men hon fick sin skräpmat ( TexMex) till lunch mitt på dagen strax innan Maken åkte till jobbet. De flesta restauranger har öppet och det finns möjlighet att beställa mat från dem. Att äta där går inte, men att beställa via nätet går bra och sedan åker man då och hämtar.

Tårtan ville hon själv sköta om och är man av den kreativa sorten som hon är, så blir det ju klart hur snyggt som helst! En ros gjordes ju naturligtvis av jordgubben, vad annars?

Under dagen strömmade det in meddelanden och hälsningar från alla möjliga håll och nu ikväll blir det ett säkerligen långt videosamtal med kompisarna i Madison, som inte råkade bo på elevhem och kunde stanna vid universitetet. Gissar nog att detta samtal kommer att dra långt in på småtimmarna, men egentligen är ju detta hur bra som helst. Är det födelsedag så är det.

Med ljusen tända blev det en fin effekt med den färggranna frukten.

I dessa karantäntider tar man vad man haver och sex ljus hittades i kökslådan som jag placerade på tårtan. Dottern var mer än nöjd och tyckte att tjugo ljus skulle ha blivit lite väl magstarkt i alla fall!

En glad tjugoåring

Även nyblivna tjugoåringar behöver få blåsa ut sina födelsedagsljus och önska sig ngt, eller hur?

6 kommentarer

  1. En dag värd att firas. Texmex mat är så gott!
    Era texmex restauranger är något jag verkligen saknar!
    Vår son blir 20 i sommar, otroligt hur åren går..

    Gillad av 1 person

    1. Vissa TexMex ställen är bättre än andra.Den som Dottern ville ha mat från igår är en av de bättre… javisst går åren, inte sant? Glada Vappen till dig och familjen! 😃

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.