Nästan, nästan vid mållinjen

Publicerad av

Ni som följer våra förehavanden genom dessa skriverier vet att vi började göra om Lillasysters rum för ett tag sedan. Tapeten revs ner och ny målarfärg klär nu väggarna. Den nya sängen har kommit, likaså den nya madrassen. Nya hyllor och nytt skrivbord är på plats och nu börjar vi komma till de sista detaljerna.

De senaste dagarna har vi sett på nytt täcke och dekorativa kuddar. Lillasyster vet vad hon vill ha och ännu har vi inte hittat de rätta sängkläderna.

Det skall vara grått med vita och/eller rosa detaljer. Inte för mörka färger, gärna matcha väggarna och de nya möblerna.

Tre affärer har vi sprungit i och igår ville inte en viss Lillasyster åka någonstans. Mamman åkte istället, tog foton och skickade till rummets invånare. Näpp. Inte ngt hon gillade där heller.

Gissar att vi antingen väntar ett tagit ill med sängkläderna eller söker på nätet….

Från detta med matchande, blåa väggar….
…. till detta! Svagt rosa väggar, ny säng, nya hyllor…..
… och nytt skrivbord.

Som ni ser har vi en del detaljer ännu att jobba på. En ny lampa ovanför sängen skulle vara bra, en skrivbordslampa och så då sängkläder….

Här nedan ses gårdagens exempel på sängkläder som jag såg på och skickade bilder av….

Däremot börjar Lillasysters rum nu vara klart och hon är mer än nöjd hittills. Nu är det inte längre storasysters rum som Lillasyster fått ta över, utan hennes eget. Vackert så!

6 kommentarer

  1. Vilken skillnad!
    Visst är det viktigt att de får känna att de fått vara med o bestämma.
    Jag känner till det där hur nogat det är att det är rätt nyans o rätt utseende…å vilken tid det tar! 😬

    Gillad av 1 person

    1. Stor skillnad eller hur? 😉
      Fast, det är ju hennes krypin, så då borde hon ju själv få bestämma hur hon vill ha det. Hon har också varit med och målat, skruvat ihop skrivbord, hyllor och säng, så visst har hon hjälpt till! 😃

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.