Labor Day weekend

Publicerad av

Den första helgen i September firas den sista sommarhelgen och det handlar alltså om Labor Day weekend. Har man sommarstuga åker man dit och firar den sista helgen innan skolorna börjar. Har man inte sommarstuga stannar man hemma, grillar och kanske deltar i ngn parad eftersom denna helg egentligen traditionellt firar alla de som jobbar.

Under normala år… inga parader detta år dock och för våra ungdomar börjar inga skolor förrän om en vecka. Många skolor börjar inkommande tisdag och en del skolor började förra veckan, men våra ungdomar har alltså en vecka ledigt ännu.

Vi befinner oss dock inte i Wisconsin vid sommarstugan utan hemmavid. Maken jobbar en 24 timmarsdag idag lördag och imorgon jobbar Sonen vid sin mataffär.

Vädret denna sommarens sista helg levererar och gör säkert alla de som har åkt till sina sommarställen överlyckliga. Sol från en klarblå himmel både idag och imorgon har utlovats och med den, värme. Inget hett och fuktigt som i juli utan +25 torra grader med en skön, ljummen bris. På måndagen har det lovats avsevärt kallare… och regn.

Solnedgången kommer naturligtvis tidigare och tidigare och så här såg det ut igår kväll kl.19.50. Hösten står alldeles bakom knuten och det är bara ngn dag nu innan shortsen läggs på hyllan i väntan på nästa vår….

2 kommentarer

 1. Ni firar nästan veneziansk då… 😊 Det är så roligt då barnen har möjlighet att förtjäna egna slantar.
  Igår var det ganska skönt väder här också så buskar inför hösten Och gräset friserades. 🌞

  Gillad av 1 person

  1. Inga mattare eller marschaller dock…. Men istället god mat och socialt umgänge med distans och utomhus. Söndagen blev en varm, fuktig dag, men imorgon, måndag lovas höstväder. Äntligen! Trött på värmen!
   Gräset friserades här med. Det görs nog under hela september och oktober månad här hos oss. Ibland i november med om hösten är varm, vilket den varit de senaste åren….

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.