Ännu en uppdatering….

Publicerad av

… om den där relativt nyplanterade svartbjörken. Ni som inte är intresserad eller inte vill läsa ett ord till, kan skrolla vidare till ngt annat intressant i WordPress världen.

Denna blogg är ju tillika min dagbok, dock inte en kanske alltför privat sådan, eftersom den skrivs på nätet, men det är roligt att kunna göra tillbaka blickar och se vad som hänt i mitt och familjens eller i detta fall, svartbjörkens liv.

Så, hur som haver: bilden ovan tog jag denna torsdagskväll och visst är det helt klart och tydligt mössöron som det nya tillskottet på bakgården stoltserar med!

Björken står nu i full blomning också med sina kännspaka, hängande blommor innan löven helt har slagit ut.

Härligt! Tror jag kan lugnt andas ut nu vad gäller denna björks liv och leverne! Roligt att den överlevt och dessutom verkar må bra!

6 kommentarer

  1. Nästan då du ser då trädet växer. Jag följer med ett prydnads körsbärsträd som vi planterade i somras. Tyvärr så glömde jag helt bort att skydda vårt nyplanterade träd i höstas, vilket resulterat i att haren gnagt på grenarna.

    Gilla

    1. Jo det tror jag med! Det vara bara den här första vintern som oroade mig, speciellt eftersom vi stundvis hade så väldigt kallt! Dock ser det lovande ut… 😀

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.