Sista dagen

Publicerad av

Igår kväll sammanstrålade hela familjen i hotellrummet för att planera den sista dagen. Vi har ju varit här ett antal ggr förut och hade, innan resan, gjort upp en lista på vad vi ville göra och vad vi ville se igen.

Imorgon, fredag, går flyget tillbaka hem till Minneapolis och om det blir som väderprognosen spår hamnar vi mitt i ett rungande välkomnande eftersom det lovats snöstorm hela helgen!

Så här såg då vår sista dag ut:

Vi började med ett besök hos Svågern och kusinerna. Den här underbara krabaten heter Ripley och  är familjens Shorkie! En bladning mellan en Yorkie och Shizu. Hon heter Ripley och och är inte alls så liten och skör som hon ser ut. Hon är tuff och leker och skäller som en stor hund och söt som socker. Vänlig och glad med en yvig svans springer hon och hämtar bollar och andra hundleksaker så att du skall leka med henne. Ett härligt litet yrväder!

Medan pojkarna och en av kusinerna åkte på egna äventyr gick flickorna och mamman på en halvtimmes promenad från hotellet till shoppingcentret igen. Solen sken och det var kyligt i luften, men solen värmde upp oss helt underbart där vi gick. Som synes vår båda flickorna rätt lättklädda.

Lunchen intog vi utomhus på ett litet franskinspirerad kafé och den var alldeles utmärkt god. Lite svalt att äta ute var det nog, men är man i Arizona i december så är man och är man bosatt i ett kallare  vinterklimat så är man!

Medan vi flickor var ute på shopping, åkte Maken med Sonen och den yngsta Kusinen till ett ställe som hyr ut go karts att åka. Jag behöver väl knappast nämna att pojkarna var i himlen…?! Ni som läser denna blogg och känner Sonen personligen, vet ju hur mycket han formligen älskar allt som har med bilar att göra!

Även mitt i Förorten fortsätter ökennaturen att fascinera och denna bild måste jag helt enkelt ta eftersom det såg ut som en jättelik sparris som växte mitt i agaveblomman!

På kvällen åt vi middag  i goda vänners lag igen. Här har Sonen beställt en helt vanlig citronsaft som också är smaksatt med mango och jordgubbbe, men den serverades i ett likadant glas som makens öl! Därav den lite helgalna blicken!

Lillasyster beställde en likadan och tyckte också det var rätt lustigt.

Som slutet på en riktigt bra resa åkte vi till stället som säljer italiensk inspirerad glass. Detta var Svägerskans absoluta favoritställe då hon levde och som avslutning på våra besök här i Arizona åker vi vanligtvis till detta ställe och kommer ihåg henne med glass. Det var en kall och regnig  kväll, men det passande ändå ypperligt att avsluta en fin vecka på detta sätt.

Nu i skrivande stund är vi tillbaka på hotellet och väskorna är sgs packade. Nästa gång jag skriver i denna blogg blir det hemifrån nordligare breddgrader igen.

4 kommentarer

 1. Alltså helt underbart!
  Förstår att pojkarna hade en ypperlig dag. Den där upplevelsen skulle ha gått hem hos männen här hos oss också!
  Åh, Italiensk glass är så gott, vet inte hur många liter jag åt av det i somras. 👌
  Nästan sommarklädsel, där skulle verkligen jag trivas!! Jag gillar egentligen inte vintern alls, jag skulle gärna bo vid liiiite varmare breddgrader. 🌞
  God fortsättning!

  Gillad av 1 person

  1. Italiensk glasskiosk skulle jag gärna öppna hemma i Förorten, tror nog en sådan skulle göra succé där.
   Ibland under en resa måste familjen helt enkelt dela upp sig så att var och en får göra det han/hon vill.
   Kyligt och regnigt denna förmiddag då vi är på väg till flygfältet. Ändå var det skönt med solsken flera gånger under veckan även om vädret kunde ha varit bättre. God fortsättning till er med! 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.