Up, up and awaaaaaay!

Publicerad av

Här flyger Sonen och Kompisen iväg från Janesville och avslutad tävling tillbaka till universitetet i North Dakota. Maken skjutsade honom och Flickvännen till flygfältet från hotellet och stannade kvar medan de kollade att allt var OK med planen och sedan lyfte. Tio små plan skulle flyga tillbaka till hans universitet efter avslutad tävling. Trettioen skolor från hela landet deltog, så allt som allt blev det runt 100 små plan som lyfte och flög till sina respektive universitet under söndagen.

Sonen var andre pilot under flygningen medan hans lagkamrat, som hunnit längre i studierna, var förste pilot. De startade vid 9 tiden och efter en mellanlandning med toalett besök och lunch fortsatte de färden. Vid 15.15 tiden lokal tid landade de på hemmaflygfältet i North Dakota.

Maken och jag styrde kosan norrut från Janesville och sammanstrålade med Dottern och Fästmannen i Madison för en mycket trevlig lunch på ett trevligt café där vi ätit förut.

Min laxsmörgås på rostat bröd med avokado var otroligt god! Därtill en liten, delikat sallad.

Efter en trevlig timme var det dags att bryta upp och fortsätta norrut. Vi kramade om Dottern med Fästman och kom iväg. Denna gång bestämde jag mig för att husera i baksätet under färden och detta visade sig vara ett mycket klokt beslut eftersom jag fick hålla den opererade foten högre upp.

Det gick mycket bra att sticka där i baksätet och denna mössa blev klar efter hemkomsten denna kväll….

Slutet gott, allting gott och måndagen kommer emot åter. God natt från den västra sidan av Potten!

4 kommentarer

  1. Vilken fin avslutande sista dag ni fick. Kul att studenterna flög tillbaka till respektive universitet. Perfekt att sitta i baksätet så du kunde ha benet högt. Dessutom fick du stickat en jättefin mössa. Inte illa det!

    Önskar en fin måndag!

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.