Inget nytt från Minnesota och snabb uppdatering….

Publicerad av

-Halsvirus är inga kul grej att dra på sig, men lyckligtvis är kroppen fantastisk och läker sig själv alldeles förträffligt.

-När man sitter hemma och vilar hinner man sticka en hel del kan jag meddela! Så förutom att inte kunna svälja så lätt, gick det egentligen ngn nöd på mig.

-Maken, som hållits frisk åkte norrut i fyra timmar i fredags för att vara med på familjehelgen som ordandes vid flygskolan där Sonen går. Sonen var en aning besviken att mamman med virus inte följde med, men det visade sig att det blev bra ändå.

-Efter vår enda varma vecka för två veckor sedan, låter våren vänta på sig. Normalt har vi tjugo plusgrader nu i lutet på april, men klimatet ändrar som bekant och numera är hösten den varma årstiden och våren den kalla. Det snöade igår, lördag….

-En ny vecka står för dörren och Maken är tillbaka från visiten i norr. Nöjd över besöket är nog både far och Son.

Garn inhandlat i lördags…. Började på en sjal med detta turkosa garn i bomull.

Besökte hobbyaffären med Lillasyster denna söndagseftermiddag och formligen snubblade över detta otroligt vackra garn i merinoull och polyamid. Alltså rev jag upp sjalen jag började på igår och började om. Samma mönster, annat garn….

Första försöket…. ( jag hade hunnit längre i mönstret än vad jag hunnit på bilden nedan.)

Andra försöket… Här ändrade jag det skrivna mönstret och stickar slätstickning utanför markörerna istället för rätstickning. Tycker slätstickningen ger ett mycket snyggare helhetsintryck. Mönstret ( som jag inte ändrat) kommer i mitten mellan markörerna….

2 kommentarer

 1. Ja, även ett virus kan vara nog så envist och ta sin lilla tid att bli av med. Lite synd att du inte kunde följa med på familjehelgen men det var ju bra att maken kom iväg i alla fall och att det blev bra.
  Lycka till med nya sjalen! Garnet är verkligen fint!

  Ha en bra start på den nya veckan!

  Gillad av 1 person

  1. Tack och tack detsamma! 😊
   Javisst är garnet fint? Jag blev nästan lite lyrisk över det!
   Jo det var bra att Maken och Flickvännen åkte upp i alla fall! Ibland måste man ju helt enkelt avstå från det roliga och så trött som jag var, visade det sig vara rätt beslut.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.