The woman in me…

Publicerad av

… heter boken som den amerikanska popartisten Britney Spears gav ut i höstas. Jag lånade den som ljudbok för flera månader sedan och tidigare i veckan levererades den till min lilla dator. Jag lyssnade på den i dagarna två och kunde konstatera detta: Ingen märkvärdig lyssning. Samtidigt som hon verkligen inte behandlandes rätt av hennes familj, som helt enkelt ville åt hennes förmögenhet. Hur man kan behandla ett av sina vuxna barn på det sättet är mer än galet! . Samtidigt måste man komma ihåg att detta är en berättelse ur endast en synvinkel…. Hennes.

Inte ngn bok jag behöver lyssna på igen precis. Jag har aldrig varit ngn Britney Spears fan, men lite roligt var det ju att svenska Max Martin nämndes i boken eftersom han skrivit musik till henne i början av hennes konsert.

Medan jag lyssnade klart boken blev åter ett par sockor klara..

Båda två från samma melerade nystan. Enklast att sticka sockor just nu. Satte även upp maskor till en mössa eftersom jag hade mera av detta garn.

På kvällen blev det äventyrligt värre. Då begav jag mig, tillsammans med Maken och hans föräldrar till gymnasiet där skolan bjöd på vårkonsert med körerna ikväll. Skolans alla fyra körer uppträdde och det var härlig musik som sjöngs.

Lillasysters kör var först ut denna första av två körkvällar. Det sjöngs kända sånger av Enya och även Don’t cry for me Argentina ur musikalen Evita. Lillasyster syns till höger i bild i altsektionen med sitt långa mörka hår draperat över axlarna. Kören sjöng mycket fint, om än litet tyst.

Efter måndagens operation hade jag än inte varit utanför hemmets fyra väggar, så det var verkligen trevligt att komma mig ut ikväll. Mitt fina, lilla fordon var naturligtvis med eftersom jag inte får sätta ngn vikt på den opererade, högra foten. Jag måste dock säga att jag tycker jag börjar behärska denna lilla sparkcykel. Om nu bara smärtan fortsätter att lugna ner sig som den har gjort denna torsdag, så blir livet lite åter lite lättare…

Mycket, mycket behändig är denna och så mycket enklare att använda än kryckor. Mitt högra knä vilar på det lilla sätet och jag tar mig framåt med den friska, vänstra foten.

2 kommentarer

  1. Jag är inget större fan av Britney Spears heller men skulle kunna tänka mig att läsa boken. Girigheten har ett fult ansikte men kanske är inget svart eller vitt. Det är hennes version men samtidigt så är det också hennes upplevelse.

    Så trevligt att få komma ut en sväng på kvällen och få lyssna på vacker körsång. Det var ett trevligt avbrott i en lite lugnare vardag.

    Önskar en fin fredag och fortsatt god bättring!

    Gillad av 2 personer

    1. Jag tror det är viktigt att läsa hennes bok med just den tanken i sinnet. Det är hennes upplevelse och naturligtvis finns det luckor i innehållet. Allt kunder hon ju inte berätta heller….
      Tack fredagen gick i resandets tecken….

      Gillad av 1 person

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.