Kort summering….

Publicerad av

En varm helg är över. Soligt med fågelkvitter för hela slanten. Varmt och skönt med 25 plusgrader både lördag och söndag.

Maken begav sig iväg till stugan i fredags efter jobbet.. Jag hade verkligen hoppats följa med, men det gick tyvärr inte denna gång.

Lördagens soluppgång i norra Wisconsin vid sommarstugan.

Utsikten från bryggan på eftermiddagen efter att Maken hade, med egna krafter fått båtställningen på plats inför sommaren…. ( den syns förresten till höger i bild. Presenningen som agerar tak och skydd för båten skall ännu på plats.)

Min älskade lilla strand behöver få sig en träff med krattan snarast möjligast….

Medan Maken jobbade på vid sommarstugan hade vi en högst normal lördag här hemma i Förorten. Normalt handlar jag inte mat på lördagar, men så blev det denna helg. Efter att maten var bortlagd i skafferi och kylskåp blev det stickning för hela slanten. Och alldeles extra lyxigt blev det för min del också eftersom Sonen ( som nu är hemma för sommaren från sina pilotstudier.) med Flickvän kokade middagen. Det blev en alldeles utmärkt stekt kyckling i hemgjord teriyaki sås.

En sjal i ribbstickning är på gång. Inte min favoritstickning precis, men ett löfte är ett löfte….

Denna söndag blev det vårkonsert i harpspelandets konster. Lillasyster och de andra eleverna vid musikinstitutet inne i Minneapolis bjöd på en mycket fin konsert denna söndagseftermiddag.

Söndagen bjöd på konsert….

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.