Helgen kom och for….

Publicerad av

…. Och ingen farsdag har firats. Inte för att fadern i detta hus inte behöver firas, utan för att denna dag firas i juni i detta jättelandet. Ungefär 6 veckor efter att morsdagen firas i maj. Så, nej, far i huset glömdes alltså inte. Men däremot kan jag passa på att gratulera alla fäder av alla de slag hemma i Finland och Sverige istället!

Sonen är åter tillbaka på plats vid universitetet. Han flög tillbaka på eftermiddagen efter en trevlig och intensiv helg. Vilket vi förstås hade anat att det skulle bli. Det blir lätt så när man kommer hem på kort besök eller hur…?

Programbladet för musikalen som sågs.

Skolans musikal besöktes. För Sonen, som under hela sju år jobbade bakom scenen med det tekniska och med olika produktioner både i mellanskolan och i gymnasiet , kändes det onekligen märkligt att sitta i publiken. Musikalen var verkligen bra och nästa helg vill Lillasyster att vi går och se den också. På lördagen åkte hon med Sonen och hans tre goda kompisar, men nästa helg vill hon att mor och far tar henne på musikal igen. Gissar nog att det blir så. Gymnasiet brukar ge väldigt fina produktioner så vi lär ha två njutbara timmar framför oss.

Spelkväll pågår hos oss.

Är Sonen hemma blir det onekligen en spelkväll av högsta rang. Både på fredagskvällen och lördagskvällen såg det ut ungefär så som på bilden ovan. På fredagen hos grannarnas och på lördagen hos oss.

Lillasyster och Storebror poserar på mammas begäran.

En trevlig helg kommer och går fort och på bilden ovan blev det stora kramen för Lillasyster och storebror. Maken tog honom till flyget och några timmar senare var han åter tillbaka i det vintriga North Dakota. Hans bil som hade stått parkerad ute i köldgraderna på flygfältet startade till Sonens glädje och förvåning och han kunde fortsätta färden till studenthemmet.

Det knåpas ihop smycken

En del av eftermiddagen ägnade Lillasyster åt sin smyckestillverkning medan jag ägnade mig åt… ja, det kan ni säkert gissa väldigt lätt om ni följer denna blogg!

För dagen inköpt påfyllning
Ännu en socka på gång. Månne detta någonsin blir tråkigt?

Precis det. Nytt garn och stickningen. Naturligtvis.

9 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.