Efter tre månader och flera möten… klappat och klart

Publicerad av

Hem kom denna idag. Den tjocka mappen innehållande vårt gemensamma testamente och en del andra dokument. Nu signerade av Maken och mig. Allt finns nu svart på vitt och barnen borde inte få några som helst problem vid våra frånfällen. Finns inget testamente måste en domstol reda ut ett dödsbo, vilket blir oerhört invecklat. Om det är ngt USA är bra på är det att göra dylika lagliga processer så invecklade som möjligt. Detta borde vi ha tagit tag i för länge sedan, men tyvärr är det ett onödigt dyrt projekt. Nu är det i alla fall rott i hamn och det känns bra.

Efter det lyckade och produktiva mötet, bjöd Maken på otroligt goda, vegetariska burgare. Han hittade en kryddblandning ämnad för svampar, sk Portabella svampar. Endast de stora hattarna skulle kryddas och grillas och sedan serveras med grillad paprika och grillad lök.

Dessa svampar ser nästan ut som biffar, eller hur? Så väldigt goda blev de!

Kvällens tallrik med vegetariska svampburgare, grillchips och kålsallad. Väldigt somrigt och väldigt gott. Att vi dessutom bjöds på torrare luft och svalare temperaturer idag, var mycket välkommet och skönt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.