Hett te…

Publicerad av

… istället för iste blev det denna svala och mycket sköna lördagsmorgon. En riktigt sovmorgon tog jag mig också. Maken jobbar dygnet, så lotten föll på mig att se till att hundarna blev omskötta. Efter det bestyret blev det raka vargen tillbaka i sängen under täcket, i det för en gångs skull ,svala sovrummet. Hundarna var inte sena att hoppa upp efter mig. Den lilla hunden Fiona kröp genast ner under täcket, medan Lilly, med sin tjocka, fluffiga päls, helst ligger nära mig, men ovanpå täcket. Sedan slöade vi så ngn timme till och steg inte upp förrän kl.09.30. Ljuvligt!

Dessa två protesterar inte det minsta om det blir en sovmorgon!

Efter det slöandet blev det dags för dagligt träningspass och sedan så småningom matbutiken. Ett ställe jag normalt undviker under helgerna, men idag hade nöden ingen lag. Imorgon blir det nämligen åter en tripp till stugan och då krävs det helt enkelt medhavd proviant. Jo, men visst finns det matbutiker närmare stugan också, men på ngt sätt har jag ingen lust att åka och handla mat när vi väl är på plats vid stugan. Då är det njutningen som gäller!

Lördagskvällen har gått i packandets tecken så att vi kommer iväg direkt på förmiddagen. En stund stod jag också vid vårt sovrumsfönster och såg på fyrverkerierna som sköts upp i en park några kilometer härifrån och de flesta av dem syntes bra från Makens och mitt sovrum. Det är nog ngt slags jippo på gång i denna park. Högljudd musik har skränat därifrån hela kvällen, men efter att fyrverkerierna var uppskjutna lade sig tystnaden, så jag gissar att jippot/festivalen var slut för kvällen då. Att fota fyrverkerier från sovrumsfönstret med mobilkamera var inte så lyckat, men det blev i alla fall ett bildbevis….

8 kommentarer

  1. Härligt med sommarstuge besök. Skall säkert bli skönt!
    Jag förstår din känsla då man väl kommer till sommarstugan så vill man bara ta det lugnt och inte stressa runt i en matbutik.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.