Sol, värme, glädje och kusiner

Publicerad av
Yours truly njuter

Vi är redan inne på tredje dagen här i Phoenix i Arizona. Solen lyser konstant och vädret levererar. Jag märker att jag redan har tankat tillräckligt med sol för att åter orka igenom våren hemma i Förorten som fortsätter att vara grå, kall och regnig. Värre än november skulle jag vilja påstå. På hösten väntar jag mig mörkret och regnet, alltså stör inte november mig nämnvärt. På våren vill jag ha sol och märker redan att jag mår bättre efter endast tre dagar i solen, värmen och ljuset.

Sol, simning och träff med släkten har vi fått in. Precis som hoppats och planerats. . En härlig middag med Makens Svåger med hustru i lördags där maten var alldeles utsökt och sällskapet ännu bättre.

En lite annorlunda lax med nya smaker för min del. Fantastiskt gott!

Igår, söndag åkte vi till samma familj och hälsade på kusiner. Lillasyster och Mellankusinen hade väldigt roligt framför en stor skärm med ett knasigt spel som jag, den tråkiga mamman inte riktigt förstod mig på, men flickorna hade väldigt roligt. Det skrattades och skrek och med tanke på att de inte sett varandra på över två år, hade de en del att ta igen.

Lillasyster till vänster och Mellankusinen till höger

De andra två kusinerna ville inte vara med på bild och en fjärde kusin har flyttat hemifrån och studerar på universitet i den norra delen av staten. En mycket trevlig söndagskväll blev det hur som helst.

Denna måndag hade vi tänkt gå och vandra lite i öknen, men Lillasysters mage är inte riktigt vad den borde vara, så vi avvaktar. Förhoppningsvis blir detta morgondagens program istället. Hon erbjöd sig at stanna på hotellet medan Maken och jag vandrade, men föräldrarna ville ha med henne, så vi avvaktar läget som sagt…..

Den behagliga semestern i solen och värmen fortsätter i några dagar till……

6 kommentarer

  1. Ni ser ut att ha det gött. Med sol, bassäng och släkten. Hpppas det reder upp sig med lillasyrran och ni kan bege er ut på vandringen. Härligt !

    Gillad av 1 person

  2. Visst behöver vi sånt här ibland – sol och värme och bad i poolen.
    Jag längtar också efter sånt ibland – dock har det här med resor börjat kännas lite jobbigt då jag är ensam men mest var det ju tidigare pandemin som stökade till det.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.