Resten av helgen då…?

Publicerad av

Jo men den blev bra!

Det kom hem en Son på snabbvisit från universitetet där vårterminen nästan är över. Denna Son hade köpt biljetter till en konsert för Flickvännen och honom själv till julklapp och denna helg var det då konsert dags. En countrysångare som blivit stor här på denna sida av Potten. Luke Combs. Ngn där ute i periferin som hört om honom? Hur som haver var den countryälskande Flickvännen väldigt nöjd och likaså var Sonen.

Grattis all mödrar där ute i cyberrymden! Också här i USA firades morsdagen idag och vilken fin dag vi fick! Efter två dagar med välbehövligt visserligen, men strilande regn, klarnade vädret upp på eftermiddagen och solen bröt fram. Min vackra bukett som jag fick av Maken och barnen gjorde sig så fin på verandan! Maken stod i köket trots att han jobbade dygnet hela lördagen och svarvade ihop en väldigt god middag åt oss och sina föräldrar. Hans pappa fyllde 85 år igår och så är det ju då morsdag också.

Svärmor och Svärfar trivdes ute på verandan ikväll. Blomman fick en mycket glad Svärmor ta med sig hem.

Medan Maken slavade i köket hade jag stränga order att göra det jag ville denna morsdag och inte hjälpa honom. Och vad ville jag ju då göra…? Jo, men ni behöver väl knappast gissa två ggr…? En ny liten disktrasa är på gång med lite ändrat mönster och det var så härligt att sitta ute i solen och njuta åter efter, som sagt, flera dagars ihärdigt regnande.

Utsikten var det inget fel på heller… och som ni ser har regnet verkligen gjort sitt! Grönt och skönt har vi det nu! Grannarnas hem syns inte längre bakom allt det gröna. Gissar att det blir att klippa gräsmattan här om ngn dag också eftersom gräset börjar blir rejält långt…. ( Nej, vi har ingen automatisk gräsklippare som var och varannan tycks ha hemma i Norden. Dock är jag lite sugen på att uppdatera till en batteridriven gräsklippare, men den bensindrivna som vi har fungerar alldeles utmärkt ännu…tyvärr…)

6 kommentarer

 1. Ser att du ochså hade en fin Morsdag. Härligt.
  Country artisten har jag inte hört om till namnet skall kolla tuben sen . Han är säkert bra , country musik är skön .
  Hade knappast gissat fel på vad du gjorde under tvångsledigt från köket😊

  Gillad av 1 person

  1. Det är många som gillar country. Jag är inte en av dem men kan tolerera Carrie Underwood tex… Luke Combs var jag mindre förtjust i då jag lyssnade till honom… det är nog mera den amerikanska stereotypen jag förknippar med countryn som jag har svårt för… egentligen.
   Trevligt att du också hade en bra morsdag!
   Trevlig måndag! Som vanligt läggdags hos oss. 💤

   Gilla

 2. Så trevligt med ett besök av sonen. Så fin present sonen gav till sin flickvän för upplevelser är alltid roliga att få.
  En bra mors dag och födelsedagsfirande blev det dessutom. Så skönt att bara kunna luta sig tillbaka och bli uppassad en dag. Vacker bukett fick du också. Här på vår sida firar vi den 28/5 så det är snart.

  Önskar en fin start på den nya veckan nu!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Veckan har börjat bra. Hoppas likadant hos dig. Har inte tittat in hos Znogge ännu idag…. Jo det har ju blivit alltmera populärt att ge upplevelser i present och det kan ju verkligen vara riktigt roligt att få.
   Tack, morsdagen blev riktigt fin. 😊

   Gilla

  1. Eller hur…? Brist på handarbete har jag aldrig!
   Jag hade inte heller hört talas om country sångaren- trots att han tydligen är väldigt populär och uppträdde i en stor arena inne i Minneapolis i lördags…! 🤣

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.