Snö avslutar helgen

Publicerad av

Precis som utlovat vaknade vi till ett tunt snötäcke denna söndag morgon. Några minusgrader och i fredags var det, som bekant shorts som gällde. Nu har vi då alltså snö…. Däremot kommer detta tunna lager att smälta i rekordfart och imorgon är det måndag med en ny rabarberrapport på denna blogg.

Gnälla över ett tunt snölager i april är liksom endast att spilla energi och istället fokuserar jag på att sammanfatta en mycket trevlig lördag. Maken jobbade dygnet, så det var endast Lillasyster och jag hemma. Hon kämpar fortfarande med sin förkylning och har nu lyckats få både dubbelsidig öroninflammation plus inflammation i båda ögonen. Fortfarande snuvig, men troligtvis inte längre smittosam. Vare sig det blir skola imorgon, måndag eller inte, får denna söndag utvisa….

Eftersom Lillasyster inte kunde åka till kompisens för planerad övernattning blev det lite shopping med mamman istället. Det regnade ett kyligt regn och var inte alls väder för ngt utehäng åkte vi till shoppingcentret och inhandlade en del sommarkläder för sagda Lillasyster.

På bilden ser centret inte ut att vara väldigt fullt, men bilden ljuger en aning. Bara att hitta parkering tog sin lilla stund.

Tur hade vi däremot i klädväg och Lillasyster hittade både shorts, linnen och kortärmat inför nästa värmebölja som nu lär dröja på sig, men säkerligen händer förr eller senare.

Mexikansk-amerikansk snabbmat fick bli kvällens middag och så avslutade vi den trevliga shoppingen med…

… jodå. Hål nummer tre i öronsnibben. Lillasyster frågade för en tid sedan och mamman hade sagt ja. Hennes öronsnibbar, inte mina. Det hade liksom inte blivit av. Kvinnan som tog hålen mätte, putsade, ritade med penna, mätte igen, putsade igen och… hålen hamnade ändå inte på samma höjd!

Nu har jag varit i kontakt med affären för att se vad som borde göras eftersom Lillasyster inte är riktigt nöjd. Själv tror jag att det hela mer eller mindre löser sig när hålen läks och hon så småningom får börja ha andra örhängen, men vi skall i all fall se vad affären svarar…

Lite sådant här denna helg. Nu är det söndag förmiddag och ett träningspass väntar. En trött Make är hemma från sitt dygn på jobbet. Ledigt för honom denna söndag och sedan tillbaka till kneget imorgon, måndag…..

2 kommentarer

 1. Vilken bra lördag det blev och inte fel att få rå om yngsta dottern. Shopping är ju inte fel och härligt när man hittar vad men behöver.
  Jag tog ett andra hål i ena örsnibben men det blev helt fel placering så jag lät det läka igen och tog om det en tid senare.
  Vissa strider avstår man som mamma. Våra barn (flickorna) har tagit hål i öronen och jag protesterade inte. Det enda kravet var äkta smycken när de var yngre.

  Önskar en fin söndag!

  Gillad av 1 person

  1. Absolut samma krav hos oss. Egentligen finns det inget annat att välja mellan i affären när hålen skall tas än äkta silver eller guld.
   Lillasyster valde att ta ut det ena örhänget och låter det nya hålet läkas och så blir det nytt försök om ngn månad. Du verkar ju ha gjort likadant.
   Jag håller helt med. Vissa saker är det inte ens värt att tjafsa om!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.