Måndagsmorgon innan julveckan

Publicerad av

Så här mysigt hade vi det imorse innan skolan kallade. Tänt ljus, tänd julgran och varmt och mysigt inne i värmen. Trötta undgomar som nog hellre skulle ha stannat hemma än att åka till skolan, men nu är det endast fyra dagar kvar och sedan bär det av till värmen, kusiner och lite äventyr. Det ser vi all fram emot!

Nu är det eftermiddag och vi njuter av en mycket  varmare sådan. Är det inte märkligt hur nästan skönt det känns då det är runt -8 istället för 10 grader kallare än så?!

Jag har just kommit hem efter att att ha träffat jultomten och hittat lite smått och gott och så handlades det ju mat, igen. Måndagens  Zumbapass fick skippas igen pga en otroligt envis hosta som  Maken har delat med sig av. Hostar och hackar gör jag som jag skulle ha rökt i hela mitt liv, fast jag aldrig ens har hållit i en cigarrett! Bäst att inte Zumba på för mycket då.

Nej, nu skall kappsäckar dras fram, julklappar  inpaketeras  och tvätten tas om hand. God fortsättning på måndagen kära läsare! (Och tack till er alla som troget läser! Kommentera gärna! De som kommenterar är få, de som läser är många fler….!)

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.