Bonusledigt

Publicerad av

Varje höst händer det och varje höst glömmer jag att det skall hända. En långhelg i början av november för barnen. Skolåret är indelat i tre terminer och idag tog höstterminen slut. Nu följer det två dagar ledigt för skolbarnen och skolungdomarna  medan lärarna jobbar för att rätt de sista proven och skriva vitsord och betyg åt alla. Inkommande måndag börjar således vinterterminen som sedan pågår till mitten av januari någongång.

Sonen lägger in en massa timmar bakom kulisserna i auditoriet vid skolan. På fredagen är det premiär på skolpjäsen   ‘ Legally Blonde’. Imorgon torsdag kommer det att jobbas sgs hela dagen och på fredagsförmiddagen likadant. Premiären sker på kvällen. Sedan två förställningar på lördagen. Fullt upp för honom under denna bonusledighet.

Lillasyster har däremot inte lika mycket program och ser fram emot flera sovmorgnar. Musiktävling på gång om några månader med harpan i bagaget och sångerna som skall inövas kom för några dagar sedan med posten, så nog finns det att jobba på för henne också.

Vintern har kommit  med minusgrader men ingen snö, så ngn pulkåkning lär det inte bli under detta lilla bonus. Dock börjar dessa barn ha tappat intresset för pulkåkning, så kanske det inte gör ngt att snön uteblir än så länge….

 

4 kommentarer

  1. Skönt med lite ledigt ändå. Vintern tycks vara igång här också. Minusgrader och frost bara änsålänge. Jag hade velat njuta av lite grå novemberdimma innan det är dags för vinter.

    Gilla

    1. Der kommande dagarna kommer vi att ha det en hel del kallare än normalt. Mera som temperaturer som vi har i januari faktiskt. Fast vi ligger ju en hel del längre söderut än Norden, så det brukar hållas varmare längre in på hösten….

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.