Fantastiskt vackert höstlov

Publicerad av

Ni får helt enkelt ta mig på de orden, för några bilder tog jag inte idag. Vi har nämligen också höstlov. Dock ett kortare  sådant än vad ni har där på östra sidan Potten. Vårt började nämligen igår, torsdag och slutar  inkommande söndag. Men vackert så. Bättre med några dagar ledigt för barnen än inget alls. Vi har ju också haft skola i endast sex veckor, och så  blir det lov igen i slutet på november då Tacksägelsen  firas.

Löven sprakar i höstens alla vackra färger och till detta fick vi sol från klarblå himmel och nästan tjugo grader varmt mitt på eftermiddagen! Helt fantastisk! Denna dagen fick jag inte sitta och njuta särskilt mycket i solen, men jag hopps göra mera av det imorgon istället. Det vackra höstvädret lär skall fortsätta då nämligen.

Istället spenderades eftermiddagen i affärerna med Svärmor. Hon är nämligen i stort behov av en ny simdräkt . Tre ggr i veckan motionerar både hon och Svärfar i simbassängen nära där de bor och då behövs det ju verkligen en simdräkt. Eftersom de simmar/går/motionerar så ofta i vatten, äter kloret lätt upp simdräkterna  snabbt och trots att jag hade varit med som smakråd och inhandlat en ny åt henne i juni, hade den redan blivit alldeles sliten.

Vi åkte  till två olika affärer, men eftersom vi, liksom ni, marscherar med snabba steg mot vintern, är det endast sommarens resterande simdräkter som säljs. Nya brukar komma in i januari/februari någongång, men dit är det långt ännu. Tyvärr hittade vi inget som varken passade eller föll Svärmor i smaken, så vi fick åka tomhänta hem.

Däremot hittade jag en klänning och en tröja åt Lillasyster, vilka hon var väldigt glad över. Speciellt klänningen, som i mammans tycke är väldigt fin på henne, men gör också så att hon ser flera år äldre  ut än vad hon är!

Eller vad tycker ni?:

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.