Helloooooo snow!

Publicerad av

Två dagar efter att vi hade 20 varma plusgrader är snön ett faktum. Det är här i Mellanvästern som det gäller att veta hur man skall klä sig för dagen!

God förmiddag härifrån! Det är som sagt snö på gång ute och endast en plusgrad hittills i denna skrivande stund. Vi lär skall komma upp ända till fyra grader innan dagen är över, så det är bara att gräva fram vinterjackan och mössan igen då.

Denna lördag har Maken och Lillasyster redan varit borta i två timmar fast klockan inte hunnit bli mera än tio på förmiddagen. Det är en extra kurs i harpa hela dagen idag för henne och egen harpa med tillhörande pall skulle med till musikinstitutet i Minneapolis. Första grupplektionen började redan kl.08.50, så det var bara att parvla sig upp ur den sköna sängen imorse trots att almanackan visade lördag.

Iväg kom de dock i tid och Lillasyster torde vara inne på sina andra lektorn redan. Hon blir inte färdig förrän sent på eftermiddagen. Det är en dag med harpisten ur Minnesotas statsorkester som instruktör, så jag gissar att det blir en väldigt intressant dag för Lillasyster och henens harpspelande kompisar. Hon kommer säkert att lära sig en hel del. Dagen avslutas med en kort liten informell konsert på eftermiddagen och efter det kommer Maken och säkert en trött Lillasyster hem igen för att påbörja helgen på riktigt.

Dock är Maken så himla nöjd och glad över att ha denna helg ledig! Första lediga helgen på tre veckor. Efter hemkomst senare idag från nämnda musikinstitut packar han väskan och beger sig nordösterut mot stugan i dagarna två för lite lugn och ro och  för att stirra ut över den vackra, lugna sjön och andas in doft av tallar och skog. Väl förunnat efter nästan ändlöst långa dagar på jobbet med möten hit och dit som skall passas in mellan patienterna som behöver vård.

Själv stannar jag hemma och sköter markservicen. Sonen skall skjutsas fram och tillbaka till skolan idag. Det är den sista dagen med två föreställningar kvar av pjäsen  ‘Circle Mirror Transformation’ . Eftersom vädret är så kallt, regnigt och snöigt hoppas jag att de får en fullsatt sal under båda föreställningarna! Avslutningsfest  ordnas hos en av ungdomarna som är med i pjäsen ikväll efter den sista föreställningen.

Detta om detta kära läsare. Hoppas ni alla har en trevlig lördag var ni än befinner er. På återhörande…..

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.