Solandet och badandet fortsätter…..

Publicerad av

Denna måndag bjöd på friska, nordliga vindar och just över 20 grader. Solen sken, men vindarna var som sagt från det nordliga hållet och riktigt kyliga.

Ändå beslöt vi oss för att gå till vattenparken utomhus och det blev mest att vi låg och solade hela eftermiddagen och vågade knappt sätta stortån i vattnet!

Fast visst var det härligt ändå! Mycket mera väder som jag gillar. Friskt och härligt istället för kvavt och fuktigt!

Sonen och Maken njöt en stund i den Lata Floden, och lite senare vågade både Dottern och undertecknad i vattnet också. Lillasyster spenderade det mesta  av dagen i vattnet trots kylan  och hittade faktiskt en flicka som hon blev kompis med och hade hur roligt som helst. Kall blev hon faktisk så småningom, bytte om till torra kläder och virade in sig i en handduk för att få upp värmen!

Som vanligt bjuder Mellanvästern på ordentliga  temperatursvängningar med +32 i lördags och just över tjugo endast två dagar senare….

Och semesterveckan fortsätter…

6 kommentarer

  1. Här där vi semestrar som bäst så är det kring +30 grader, skönt men varmt om man tänker att man skall röra på sig också…

    Gilla

    1. Jo, jag såg på Insta att ni flugit er kost från hemtrakterna. Skönt med lite varmare väder, men som nordbor är ju nog kanske +30 i varmaste laget, eller…? Fortsatt trevlig semsester får jag tillönska er! 😃

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.