Då åskan går…

Publicerad av

… och blixtarna avlöser varandra tätt medan regnet öser ner, känns det minsann motigt att stiga upp en måndagsmorgon. Lillasyster ville  inte åka till skolan. Kom in i Makens och mitt sovrum vid 06.30 tiden och kröp ner på hans sida av sängen:

– Mamma, det regnar. Måste jag åka till skolan idag? Jag vill inte….

Och visst förstod jag henne, fast jag såklart inte lät henne stanna hemma. Själv har jag, som alltid måndagsledligt och mat skall köras hem från butiken igen, men innan dess skall ett Zumbapass klaras av.

Båda barnen befinner sig nu  i sina respektive skolor, Maken söver ner världen på jobbet och själv skall jag byta om till träningskläder. Zumban kommer verkligen att sätta en färgklick på denna gråa början på dagen.

Vi hörs!

His and hers grillar ute på verandan står torra under sina skynken i den hårda vinden och det nerösande renget….

Och så till sist, lite mera Zumbamusik. Bara för att sätta ltie sprätt på denna gråa dag…

4 kommentarer

  1. Det var faktiskt inte så farligt. Lite dunder och blixtar strax innan gryningen. Det regnade dock ganska hårt. För några år sedan slog en blixt ner i ett hem två kvarter ifrån oss och vi kunde se röken och elden då hemmet fattade eld. Brandbilar, ambulans och polisbilar kom farande med sirenerna på och det blev en mycket otäck morgon. Till all lycka klarade sig alla i familjen, även de två katterna som hörde till familjen. Före denna händelse kunde jag tycka att åska och blixtar var mysiga, men inte nu längre…!

   Gilla

 1. Blixtar och dunder kan vara mysigt i ”lagom” mängd. Duktiga du som Zumbar! Jag borde-som jag sagt tidigare komma mig för, men lusten har inte infunnit sig. Men har mina studier som skall göras vid sidan av jobbat, sparar min energi till det för tillfället.

  Gilla

  1. Det finns bara så många timmar på ett dygn. Jobb på heltid plus studier tar nog all den tid du har gissar jag. Plus hem och familj…. och om det är till ngn tröst har mina Zumbapass varit allt annat än regelbundna den senaste tiden….

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.