In studio!

Publicerad av

När det blev klart att vi skulle ta oss till London var en av mina första tankar…Peloton! Det finns två olika studion varifrån de olika träningspassen filmas, en i New York City och en här i London. Under helgerna är studion full med medlemmar som normalt tränar hemma framför skärmen, precis som Maken och jag gör. De olika passen planeras sex veckor på förhand och då kan man också försöka få en plats att vara med i ett av dem om man råkar befinna sig i antingen London eller New York City.

Maken lyckades säkra två platser i London studion och idag var det alltså dags! Det var inte så lite spännande att traska iväg, ta tunnelbananan till Covent Garden och söka oss fram till Peloton.

Här står då denna studio, livs levande!

En obligatorisk selfie först….

Peloton logot fanns förstås lite överallt…. I olika färger och former….

Efter att vi hade checkat in, bytt om och fått våra cykelskor stod vi i kö med de andra 37 medlemmarna som kommit för att deltaga i samma pass som oss. Visst var det en aning spännande, annat kan inte påstås….

Utanför studio 1…..

En halvtimme innan passets början fick vi gå in i studion. Välja en cykel, justera sadeln och styret till rätta inställningar och träffa alla andra som var med. Ca. 15 minuter innan filmningen av passet började kom instruktören in. Erik, som vanligtvis instruerar på tyska, men just idag skulle han hålla passet på engelska! Varken Maken eller jag har tränat väldigt mycket med honom, men efter dagens pass blir det nog ändring på det. Bra musik och en väldigt trevlig prick visade det sig! Hans engelska var också mycket bra, med en charmig tysk brytning.

Erik gör sig klar och lägger på sig sina cykelskor…

Maken klar för passet ett par cyklar bort från mig.

Själv var jag också redo för detta pass, vilket visade sig bli ett härligt, bra pass. Helt otrolig energi i studion, bra instruktör och bara ett måste att få göra om detta. Kanske i New York City nästa gång…?

Efter passet fick alla som var med ta foton med Erik. En riket trevlig instruktör var han och ledsen blev han inte heller när jag briljerade lite med min skoltyska!

10 kommentarer

  1. Men va roligt ! Och att ni fått vara med om detta. Så skoj ! Visst är det roligt att spinna !
    Jag hamnar vänta lite där nu …nåt annat kul ni gör London för ?

    Gillad av 2 personer

    1. Vem som helst får vara med när dessa streamas till hela Peloton världen. Man vet inte ens om man är med på bild eller inte. Det där med filmningen blev faktiskt sekundärt. Det var mera roligt att bara vara med IRL. 😀

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.