Lycka är…

Publicerad av

… ett alldeles eget köksbord! Dagens resa började i riktigt ordentligt snöoväder hemma i Förorten, men Maken navigerade lugnt och proffsigt igenom storstaden på andra sidan gränsen och ii grannstaten Wisconsin bjöds vi på torrare väder och vägar.

Trötta efter en lång, men bra dag har vi nu checkat in på hotellet. Dottern har fått möbler och vi har hjälpt henen organisera en del. Så mycket lättare med hyllor att lägga bort böcker och packa upp kartonger som stod på hennes golv ännu sedan flytten.

En trevlig liten lägenhet på 60 kvadratmeter har hon hittat åt sig. Rena och snygga omgivningar. Omgivet av skog fast hon är mitt i stan . På våren kommer det säkert att vara väldigt fint när träden slår ut.

Den fd leksakshyllan får nu en helt ny användning och nytt liv. En nöjd Dotter organiserar….

En mycket bra början på denna helg. Imorgon, söndag, blir det mera trevligt umgänge med Dottern och möjligen mera organisering hemma hos henne….

10 kommentarer

  1. Bra att allt gick väl efter vägen.
    Inte länge sen vi hade samma uppdrag. Det är roligt att få hjälp till så att de får sin första egna bostad att kännas hemtrevlig.

    Gillad av 1 person

  2. Så bra och hom ser så nöjd ut . Minns det var roligt det där man fick lägga allt där set skulle vara . Och 60 m det är en ganska stor liten läghenhet . .Hoppas vädret inte är så katastrofalt sen när ni ska hemåt

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.