Otippat

Publicerad av

Det blev tyst härifrån den andra sidan Potten. Förklaringen är enkel. Vi fick nämligen helt oväntat och helt otippat besök på fredagskvällen.

Naturligtvis blev det stora kramkalaset. Det har gått två och en halv månad sedan Sonen flyttade till delstaten North Dakota och pilotutbildningen där. Han trivs mycket bra, men var ändå nöjd att komma hem denna helg. Vi hade ingen aning om att han var på hemväg. Detta hade han och Flickvännen kokat ihop för flera veckor sedan då det visade sig att hon hade ledigt från sitt deltidsjobb denna helg. Det är sedan länge planerat att Sonen kommer hem nästa helg. Då jobbar dessvärre Flickvännen vid sitt universitet i delstaten Wisconsin och hinner inte träffa sin Pojkvän väldigt mycket. Alltså, planerade de unga tu att träffas denna helg så mycket som möjligt istället.

Det blev en trevlig, om än mera intensiv helg än beräknat. Har man finbesök, så har man och naturligtvis måste ju också Fammo och Faffa få träffa sitt barnbarn. Alltså blev det middagsbjudning på lördagskvällen.

Grillat är gott. Sonen älskar stora nötköttsbiffar på grillen, så det fick det ju bli. Maken grillade och jag stod i köket. Så skall det ju vara när återvändande ungdomar kommer hem.

Maken grillade på kolgrillen på lördagskvällen.

Nu är det söndag kväll och Sonen och flickvännen är åter på olika håll vid respektive universitet. För en liten stund sedan kom Sonen lyckligt fram till sitt universitet igen. Han har fyra timmars körning från Förorten. Allt hade gått väldigt bra, trots den hårda vinden som blåste in över prärierna idag. Även här i Tvillingstäderna var vindstyrkorna otroliga!

Dessutom snöade det i North Dakota imorse, men vägarna nu på kvällen var torra och snön hade smultit under dagen.

Nu åter en vanlig vecka och sedan finbesök igen. Inte mig emot…! Det minsta!

8 kommentarer

 1. Vilken härlig överraskning! Förstår att du blev glad 😃. Vår äldsta son bor ju ännu hemma men tillbringar nästan hela sin fritid med sin flickvän och är ofta hemma hos henne. Varje gång han är hemma lite längre än några timmar gläds vi också 😉😀. Som tur är lillebror ännu hemma mest hela tiden 😉

  Gillad av 1 person

  1. Jo det var verkligen en härlig överraskning!
   Hos oss är det precis tvärtom. Flickvännen tillbringar sgs all sin tid hos oss med Sonen när han är hemma, så vi får rå om dem! Nåja, rå om och rå om, men i alla fall ha de unga tu hemma hos oss! 😂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.