Trevlig måndag med bl.a mera studier

Publicerad av

Det blev en trevlig måndag trots att Zumban var annullerad pga att studion där vi dansar var stängd till följd av att golven skulle skulle putsas upp. (slipas och lackas kanske, inte riktigt säker på den saken faktiskt…)  Så efter att barnen hade åkt till sina respektive skolor gjorde jag mig klar för dagen och åkte sedan iväg på en del ärenden.

Efter hemkomsten ngn timme senare intog jag och Maken lunch tillsammans ute på verandan i den relativt varma eftermiddagen och sedan tog jag tag i studierna igen. Ni vet studierna för det där uppkommande provet för att testa om jag kan USAs historia och samhällskunskap och för att så småningom bli medborgare.

Så här skönt satt jag och hunden Fiona ute i solen framför vårt hem i eftermiddags och det blev faktiskt riktigt varmt. Precis som jag skrev igår, så var det riktigt skönt med solsken idag också eftersom det regnade sgs konstant förra veckan.

På kvällen firade vi Makens födelsedag en dag försenat  och grillade gott och bjöd Svärföräldrarna på mat. Lite hektiskt blev det i och med Svärfar hade ett möte att åka till direkt efter maten och Sonen skulle hämtas från skolan kl.18.30 efter avslutade repetitioner, men som det heter på engelska: if there’s a will, there’s a way!’

Som vanligt är det kväller när jag skriver och jag har precis tagit tre prov igen för att testa samhällskunskapen  och blev mycket nöjd med detta resultat:

Alla 20 rätt av 20 möjliga- yes! När jag fick detta resultat blev jag så ivrig och tog ett till prov av bara farten och fick tre fel istället! Jaha, då var det dags att lägga bort pluggandet för ikväll!

Nu kallar sänghalmen igen hos oss  medan ni  där på östra sidan om Potten börjar vara utsovda igen.

Vi hörs!

2 kommentarer

  1. Duktigt, det där fixar du galant! Synd med zumban men det kommer flera tillfälle, du fick ju fira maken istället. 😊 Här blev det crossfit igår kväll, men ikväll blir det vila. Jag borde hinna skriva lite på skolarbetet (hoppas jag åtminstone)..😅

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.