Total frontalkrock…

Publicerad av

… och inget som jag var det minsta förberedd på!

Efter många timmar på flyget anlände vi i London på lördagen! Efter tåg och tunnelbana och en hel del steg nådde vi hotellet och kurlturkrocken var att faktum. Denna gång är dessutom den enda gången som jag kan säga att jag erfarit en dylik krock,. Trots allt mitt resande mellan hemknutarna i Förorten och hemknutarna i Österbotten. Jag har ju helt klart vant mig vid de båda kulturerna och tycker att jag kan rätt smidigt byta från den ena till den andra.

Att komma till London har visat sig bli en total frontalkrock! Det doftar som i FInland. ( jo faktiskt. Europa har en annan doft än USA. Fråga mig inte vad som är skillnaden…!) , saker och ting ser ut som i Finland, maten smakar mera som i Finland etc etc…. ändå är jag inte hemma i Finland! Helt oförberedd var jag alltså på detta och drabbades direkt av ngn sorts bisarr hemlängtan….

Men i London?, kanske ni undrar. Varför? Jo vi skall träffa kära Kusin Vitamin och henens härliga familj här! Vi har inte träffats på år och dag till följd av pandemin. Vi har täta kontakter och när det kröp fram att de var på väg till London på vårfest kläckte jag idén att vi skulle haka på… Dock ville jag ju naturligtvis inte störa under deras resa, men kära Kusin Vitamin blev genast eld och lågor och så började planeringen….

8 kommentarer

 1. Alltså London är en underbar stad. Ni kommer att få det super!
  Jag håller med om doften, men kan inte heller sätta fingret på vad det är? Växterna månne?
  Kom hit en sväng på samma vända! 😉

  Gillad av 2 personer

  1. London har verkligen mycket att erbjuda, annat kan inte påstås.
   Den annorlunda doften har nog att göra med mycket: andra tvättmedel, andra parfymer och deodoranter, annan mat etc. Men lustigt är det!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.