19!

Publicerad av

Stort grattis till Sonen idag som fyller hela 19 år! Som alltid, när ett av de nu vuxna barnen fyller år, funderar en mamma vart tiden egentligen tar vägen?!

En spexig Son anlände hem i fredags på kvällen för en snabbvisit över helgen. Det var verkligen kul att få ha hem honom över helgen före hans födelsedag! På lördagskvällen blev det bla besök på hans favorit restaurang och några små presenter tilldelades han också. Till julen fick han egentligen sin huvudsakliga födelsedagspresent eftersom det var ett dataspel. Maken och jag tyckte att han skulle ha mera tid för detta spel under jullovet från universitetet, så ha fick det tidigt. Naturligtvis handlade spelet om flygplan, vad annars?

Så på lördagen vid restaurangen blev det lite godis och några små presenter istället. Sonen verkade mer än nöjd över dessa också.

Syskonen på restaurangen i lördags då vi firade Sonen. Det blev en trevlig kväll och jag tror Sonen var nöjd med sin födelsedagsmiddag två dagar tidigt.

Jag beställde en kycklignsmörgås, men bad servitrisen skippa själva brödet. Behövdes verkligen inte med den panerade kycklingen och dessutom fransk postats till. Rätten smakade väl helt okej, men det blir nog inte flera ggr.

En trevlig kväll blev det som sagt och redan på söndagen åkte Sonen tillbaka till universitetet där han studerar…. Roligt att ha hem honom var det i alla fall!

6 kommentarer

 1. Min äldre son fyller 19 i mars och jag blir alltid lite vemodig på hans födelsedag 🥺. Han var ju just en liten baby! Nu förstår man varför nästan alla människor sa att man ska njuta av baby- och småbarnstiden 😉 . Happy Birthday till din son i efterskott 🥳

  Gillad av 1 person

  1. Förstår dig så väl! Vemodigt, samtidigt som man är mäkta stolt över deras framgångar… och finns där i deras motgångar.
   Tack! Jag gissar att han hade en trevlig födelsedag vid universitetet, eftersom jag inget hörde av honom. No news, is good news! 😂

   Gilla

 2. Så mysigt att sonen kom hem ett par dagar och att ni hann fira honom i förtid. Kan tänka mig att han också tyckte det var trevligt. När det gällde din mat hade jag också valt bort brödet för det kändes verkligen som kaka på kaka. Vår son fyller år den 16:e januari och eftersom han brukar komma hem över julen är han sällan hemma över sin födelsedag. Har vi tur kommer han dock hem till helgen. Sedan håller jag med dig om att man funderar över vart åren tagit vägen….

  Ha en fin tisdag!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Jag tror nog att vi alla lite funderar över den där tiden och vart den tar vägen….
   Att få hem de vuxna barnen är alltid roligt även om vi också träffas ’via skärmen ’ såklart. Lyxigt med den här tekniken som det är.
   God fortsättning på tisdagen!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.