Gloomy….

Publicerad av

… jo men precis så har dagen varit idag. inte i sinnet alls, men vädret. Det krispiga, härliga vädret som rådde under helgen har blivit utbytt till regn, slask och ngn plusgrad. Just tillräckligt varmt för att nederbörden som faller inte är snö, utan just regn. Lågt hängande moln gjorde att lamporna behövde vara påslagna inomhus under dagen och nu på kvällen fryser hela härligheten och blir till is. Morgonens pendlande för de 3 miljoner invånare som bor i Tvillingstäderna med omnejd kommer att vara allt annat än trevlig. Skönt att Maken har nära till jobbet på sjukhuset i Förorten och inte behöver ge sig ut på de hala motorvägarna tillsammans med en hel massa andra i samma pendlande.

Imorgon kommer skolorna igång igen efter den långa helgen. Det skall bli intressant att se om halkan åter sätter stopp för den tidiga starten på morgonen och skolorna börjar ngn timme senare….

Men för att vara en gråmulen måndag blev det en riktigt bra dag ändå. Inget märkvärdigt att rapportera egentligen. Två trevliga timmar framför skärmen med stickjuntan som sig brukar på måndagen och nu är det då sen kväller och hög tid att blanda sig mellan lakanen igen….

God natt från den andra sidan Potten!

Gråare än grå var denna måndag i januari och ett strilande regn har pågått under sgs hela dagen här i Tvillingstäderna med omnejd….

4 kommentarer

 1. På tal om regn – här har det regnat konstant i tre veckor nu! Efter sommarens och höstens torka är det mer än behövligt, men man börjar nog få ”leidon” nu 😉. Knappt att man kan gå på en kort promenad utan att bli genomvåt.

  Önskar dig en trevlig vecka!

  Gillad av 1 person

  1. Tre veckor med ihållande regn blir tungt i längden humörmässigt! Hoppas ni få se en glimt av solen snart! ☀️
   Och trevlig vecka till dig med får jag önska. Hoppas jul resan var riktigt bra och att ni fick se snö! ❄️

   Gilla

 2. Tvära kast hos er vädermässigt. Här kunde vi njuta av solen i går men i dag vaknade jag av att det ösregnade igen. Januari har varit extremt solfattig så här långt i Sverige.

  Önskar en god tisdag nu!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.