Bråda dagar…

Publicerad av

Det är tacksägelseveckan här i USA. Och före det hade vi en rätt fullspäckad helg…..Men en bra sådan.

Vi lever alltså fast jag inte hunnit med ngn uppdatering på flera dagar här på mina vardagsblogg. Vi har bland annan gått på musikal vid gymnasiet i helgen. Som vanligt var ungdomarna väldigt duktiga och produktionen mycket proffsig.

Här är vi på väg in till auditoriet vid gymnasiet. Vädret var vackert och kallt med -12 grader och kalla, torra prärievindar.

Man får ju inte filma eller fotografera under musikalen så jag tog en snabb bild av scenen innan det hela började. Musikalen var Ringaren från Notre Dame och på den vita duken innan musikalen började visades nyheterna från CNN då Notre Dame brann för några år sedan. Man visade också uppbyggnadsarbetet som pågår.

Ungdomarna gjorde alltså alldeles ypperligt ifrån sig med svåra sångnummer till Alan Menkens musik. Dans och koreografi och det var tidsenliga kläder mm. En mycket sorglig men tänkvärd historia. Dessutom med ett sorgligt slut….

Mitt-i-natten bullar bakades också och dessa kom ut ur ugnen på lördagskvällen vid 23 tiden…! Goda var de!

Annars är det städning som har gällt de senaste dagarna och påbörjande av de olika rätterna inför Tacksägelsedagen som firas inkommande torsdag. Släkt och vänner skall samlas och ungdomarna kommer hem från sina håll… Det lär bli en rolig och fartfylld vecka och om inget hörs härifrån, så återkommer jag så småningom….

7 kommentarer

 1. Ringaren i Notre Dame är en sorglig historia precis som Titanic men ändå får man en behållning av att se dem.
  Vilken trevlig helg som väntar och så roligt att alla samlas igen. Lycka till med förberedelser och annat!

  Gillad av 1 person

 2. Inget fel med att ha fullt upp så länge det är kul saker och känns givande.
  Ibland funderar jag vad jag håller på med, såsom jag jobbar och jobbar.
  Samtidigt ger ju jobbet innehåll i livet. Men sedan undrar jag när jag ska hinna träffa nån som ev. kunde bli en kärlek 🙂
  Aj aj så goda bullarna ser ut!

  Gillad av 1 person

  1. Balans är absolut viktigt i livet. En 40 timmars vecka är helt normalt i USA, ofta långt mera än så. Trenden håller långsamt på att ändra dock och förhoppningsvis går timmarna ner så småningom inom vissa yrken…. Maken jobbar i regel 65+ Timmar/veckan, vilket är helt väntat och normalt av läkare här.
   Förhoppningsvis hittar du ngn att dela livet med. Detta kan ju hända helt plötsligt och oväntat vare sig du jobbar mycket eller inte, men det är klart, har du tid för annat än jobb, är ju chanserna större att du träffar ngn. Lycka till!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.