Morgonrunda i Kalifornien!

Publicerad av

Jo men varför inte liksom? Jag hade sådan enorm längtan till havet, så jag bokade biljett, hoppade på planet och begav mig västerut. Till Kalifornien och havet, Stilla havet ni vet!

Nåja, kanske inte riktigt, även om jag gärna skulle ta en tur till Kalifornien lite så där hux flux. En flygresa på ca två och en halv timme härifrån Tvillingstäderna.

Istället gick jag ner till Peloton träningscykeln och bestämde mig för att cykla med ett inspelat pass just längs kusten i Kalifornien. Jag har tränat dagligen de senaste veckorna och det börjar kännas i benen. Det är dags att trappa ner lite och visserligen fortsätta träningen, med i ett lite lägre tempo.

Alltså blev det ett av många pass som spelats in på olika vackra ställen runtom i världen och. En av de många instruktörerna som är anställda av Peloton guidar cyklisten igenom passet och precis som en vanlig lektion rekommenderas hur snabbt eller långsamt man skall cykla och hur tungt eller hur lätt man skall cykla.

Detta pass har alltså spelats in vid Big SurHighway 1 i Kalifornien. Alldeles bredvid Stilla havet, så vyerna var allt annat än tråkiga. Även om jag nu inte riktigt hade den lyxen att bara hoppa på första bästa plan….

Ingen dålig vy alls på detta pass på 30 minuter eller hur? Synd bara att det inte var på riktigt!
Stilla havet är lika blått som Atlanten….

Detta pass varade i 30 minuter och jag cyklade runt 13 km, vilket det oftast blir på ett dylikt långt pass. Däremot blev det ett klart lugnare tempo än normalt och benen var inte alls lika trötta som de vanligtvis är efter avslutat träningspass. De var faktiskt i så pass bra skick att jag tog ytterligare ett pass på 15 minuter efter att jag avslutat ‘resan’ i Kalifornien, men det är en helt annan historia….

6 kommentarer

 1. Det vore nog härligt. 😀
  Men inte så dåligt att cykla på sin peloton där heller..
  Vi körde efter Highway några år sen och nog är det vackert. Längtar tillbaks! 😉

  Gillad av 1 person

  1. Kul att du varit där!
   Det finns så otroligt mycket fin natur runtomkring detta landet! Allt från öknar och lummiga skogar till berg och dalar och allt annat där emellan. 😀

   Gilla

  1. Jag tror att ngt av det viktigaste jag lärt mig sedan vi köpte denna Peloton är nog att allt räknas. Ett lugnare pass räknas precis lika mycket som ett tyngre. Det viktiga är att man gör ngt utöver de vanliga, dagliga stegen och inte bara sitter stilla. 😀

   Gilla

 2. Va kul med det där vyerna framför sig på cykeln! Har nog hänt en hel del på motionscykelsfronten sedan jag köpte min för 25 år sedan 🙄😄 Sålde den sedan ganska omgående, att trampa i vardagsrummet var inte min melodi, men det här verkar mer kul!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.