Impromptu

Publicerad av

Nämen, så blir det ju fort med ungdomar i huset. Det bestäms hit och dit, lite hastigt och lite lustigt och det var precis vad vi fick erfara denna heta eftermiddag här i Förorten. Ett plötsligt beslut om en speleftermiddag-och kväll och roligt blev det!

Det var alldeles för kvavt att spela alla dessa kort-och sällskapsspel ute på verandan, så det fick bli matsalsbordet inomhus i svalare förhållanden istället.

Det blev tre kompisar till Sonen som kom och naturligtvis en viss Flickvän. Lite senare kom också God Kompis till Lillasyster och summa summarum hade vi sex stycken högljudda ungdomar samlade. Roligt hade de, annat kunde inte påstås. Skrattsalvorna avlöste varandra och vår äldre hund Lilly, som blivit så väldigt känslig för ljud på gamla dagar gick ett tag och gömde sig på övre vången! För högljutt helt enkelt.

Då spelandet fortfarande höll på vid middagstid, ringde Maken helt sonika in en pizzabeställning. Detta uppskattades tacksamt av hungriga ungdomar som åt och drack och fortsatte ganska snabbt efter maten med sitt spelande igen.

Om några veckor ändrar saker och ting här hemma. Då flyttar Sonen och hans härliga speleftermiddagar och kvällar är ett minne blott…. Åtminstone till nästa sommar, så det gäller att passa på att njuta av de ekande skrattsalvorna nu!

Efter pizzan hängde även Maken med på spelkvällen och ungdomarna verkade gilla att ha honom med! ( Och jag vet med säkerhet att Maken gillade att vara med…!)

8 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.