Intensiv vecka till ända… och en del potatis chips stickning

Publicerad av
Den sista sången är sjungen och Bibellägret är slut för denna sommar. En intensiv vecka med 60 barn i åldrarna 4-11 blev precis så intensiv som man kunde tänka sig, men också en mycket bra vecka har avverkats. Nu pustar vi ut ang läger till augusti då ett till liknande läger arrangeras i vår församling. Och ‘yours truly’ är åter ombedd att hjälpa till.
Titta! Jag har precis lärt mig att sticka dessa häftiga disktrasor. Dessa rekommenderades av den Goda Väninnan i stickjuntan för några veckor sedan och jag kunder inte få mönstret att stämma. Jag läste detta mönster alldeles för invecklat och via zoom hjälpte den Goda Svenska Väninnan i Kanada mig att läsa detta mönster. Som visade sig vara väldigt enkelt egentligen om man bortser från allt det extra och nu stickas det!

8 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.