Från den västra sidan av Potten lite ditt och datt en tisdag….

Publicerad av

… en snöig och rätt kall vinterdag är snart till ända. Inte mycket att rapportera denna tisdag. En högst normal vinter tisdag med lite julhandel, snöskottning och naturligtvis stick julkalendern.

Nu är det ju förstås ingen hejd på julhandeln. Vi går ju faktiskt med stormsteg mot tredje advent på söndagen
Vi fick inte ngn stor mängd med snö, men ändå lyckades denna snö dala ner mest hela dagen och ställa till med alla möjliga slags problem i trafiken. Bor man i storstad och sgs alla försöker komma till sina jobb på en gång mitt i snöyran, är det mindre roligt att köra till tandläkaren. Detta fick Lillasyster och jag erfara tidigt imorse innan skolan. Fram till tandläkaren kom vi ngn minut försenade, men gissar nog att vi inte var de enda som var försenade denna hala morgon. På bilden ovan var jag i full färd med att skotta. Lilly hunden, med sin tjocka päls njuter, medan lilla Fiona hunden, med sgs bara mage, söker skydd i garaget!
Julspetsen växer, Mönstret högst uppe på bilden stickade jag idag. Måste säga att det inte var särskilt svårt, men utseendet är jag mindre förtjust i. Bra övning visserligen. Imorgon kommer en ny del av mönstret via mejlen…..

8 kommentarer

   1. Det finns lika mycket ’grejer’ hemma i Jeppis som här hos oss. Trust me on this one! 😉 det är bara en stereotyp att ’allt’ finns i USA. Importeras från samma ställe som hos er- Kina! 😉
    Riktig gran är trevligt, men vi kör nog med plast hädanefter. Hade länge riktig gran dock. 🎄

    Gilla

 1. December har verkligen gått fort så här långt och det känns nästan overkligt att vi närmar oss tredje advent redan. Någon vinter i snö har vi dock inte men med skånska mått är det kallt.
  Även om du inte gillar mönstret fullt ut så får du massor med bra träning i alla fall.

  Trevlig onsdag!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.