Januarisol

Publicerad av

Det är sällan vi bjuds på sådant här perfekt väder den första lördagen i januari. Solen strålar från en knallblå himmel och det är endast några minusgrader kallt. Vinden är kall, så visst blev jag lite kylig för en stund sedan då jag tog ut komposten och plockade  upp på gården efter hundarna, så det kändes skönt att komma in i stugvärmen igen.

I tisdags bjöd vi på lika vackert väder och då tog vi kusinerna som gästat den senaste veckan till pulkbacken i Förtorten. Denna pulkabacke är lite extra speciell eftersom man hyr stora gummiringar att åka på och sedan finns det ett löpande band som man står på för att bli uppdragen till toppen av backen igen. Kusinerna, som växer upp i sydstaten Louisiana hade aldrig provat på ngt sådant förut och tyckte det hela var mycket skoj! Våra barn hade också roligt, men för dem var det ju inte lika nytt eftersom de växer upp med fyra årstider ändå så efter två timmar var de klara att åka hem igen.  Kusinerna hade nog gärna stannat lite till tror jag. Dock var vi alla hungriga och det var dags att åka.  Mamman och Svägerskan hade ingen lust att betala dyra priser för flottiga hamburgare som fanns att köpas. En rejäl smörgås smakade gott hemmavid istället.

Nu är det sen lördageftermiddag och jag har ägnat den  till tvätt och städning. Med tio personer som kommit och gått hela veckan, behövde vårt hem en rejäl tillsyn med dammsugning och rena badrum. Nu är det fixat medan Maken och dragit iväg med sin syster och kusinerna till det jättelika shoppingcentret Mail of America.

Gissar att de kommer hem med en upplevelse rikare igen…!

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    1. Tack! Javisst är det vackert med sol och snö och vi har redan fått några minuter med dagsljus tillbaka. Idag, måndag är vi inne på den tredje soliga dagen! Härligt! 😎

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.