Novembersol

Publicerad av

Och varmt blev det på eftermiddagen också! Nåja, om man kan säga att några plusgrader är varmt, men visst, i november känns det skönt med några plusgrader och sol. Och bara det alltså, sol då vi befinner oss längst bort från den närmaste stjärnan i vårt solsystem just nu.

Härligt var det  och Maken och Sonen hjälptes åt att hänga de resterande jullamporna utomhus. Vårt bostadsområde har sin egen sida på Facebook och där har en del grannar gått ihop och anställt professionell hjälp med julbelysningen. För den nätta summan av 680 USD kommer ett företag och lägger upp julbelysningen åt dig. Med långa stegar, lampor och sladdar kommer de om man betalar, men det tyckte vi nog verkligen var alldeles onödigt. För endast fyra veckor som julsäsongen ändå endast räcker så tyckte nog Maken att han kan klara av detta själv. Dock bestämmer ju folk själva vad de vill lägga sin surt förvärvade slantar på förstås….

Själv satt jag en mycket kort stund och njöt av solen ute på verandan  innan det blev för kallt att sitta stilla. Vindarna var rätt kalla ändå, så även om vårt hem vätter söderut, blev det nog rätt snabbt för kallt att sitta ute och njuta av solens  ( icke så varma!) strålar.

Istället gick jag in och satte igång med lördagsstädningen vilket  absolut behövde göras. Dammtorkning och dammsugning. Imorgon, söndag tror jag att jag tar den övre våningen. Det hanns inte med idag eftersom Svärföräldrarna  kom på pizzakväll. Gott och enkelt och väldigt lite jobb i köket eftersom Maken åkte till pizzerian och hämtade hem färdig pizza.

Nu är det kväller igen och Sonen, som fortfarande hostar och snörvlar, men som annars har fått energin tillbaka har kompisar på besök. Just nu åtnjuts en film med Spindelmannen och en stor skål med popcorn. Efter att filmen är klar skall ungdomarna byta om till simkläder och ta ett dopp i bubbelpoolen. Det blir säkert väldigt skönt eftersom det inte är så kallt ute och inte blåser det heller.

Trevlig fortsättning på helgen kära läsare!

4 kommentarer

  1. Verkligen sällsynt! Tillbaka till mulet väder idag. Vi får ju inte bli för bortskämda- det är ju trots allt november! 🤔😉
   Den snörvlade sonen har idag fått sällskap av en syster med ont i halsen och mycket hes. Tur att det är en kort skolvecka för oss eftersom
   eleverna har skola endast måndag och tisdag.
   Trevlig början på arbetsveckan hos er! Förhoppningsvis är ni friska! 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.