Måndag med hällregn och ny Zumbamusik

Publicerad av

Efter en helg med fantastiskt vackert väder vaknade vi till gråa skyar och hällregn imorse. Så särskilt kallt var det inte, men molnen hängde lågt över hustaken och det var bara att tända ljuset på köksbordet för att sprida lite ljus och hemtrevnad innan det var skoldags för ungdomarna efter långhelgen och höstlovet.

Själv bytte jag om till träningskläder och begav mig iväg i regnet till måndagens Zumbapass. Äntligen, äntligen har jag lyckats lära mig alla nya sånger igen efter många missade pass både i somras och nu när skolåret sparkat igång igen. Nu började vi förvisso med en ny salsa i lördags, så den sitter inte ännu, men det kommer väl. Den andra sångerna och rutinerna sitter nu bra och träningen blir så väldigt mycket intensivare då jag inte behöver koncentrera mig så mycket på vår instruktör, utan kan kasta loss och ge järnet. Pulsen klev ända upp till 166 slag/minut mitt i timmen, och det kändes  mycket bra. Då vet man att kroppen och hjärtat jobbar och får bra motion.

En av de nya låtarna ville jag sätta in här på bloggen. Som vanligt har jag inte haft ngn att filma mig under dansen, riktigt SÅ roligt skall vi inte ha kära läsare…!   😉

Lyssna och njut. Riktigt bra musik det här med!

4 kommentarer

  1. Härligt! Det är en så härlig känsla efter att man varit på ett pass. Ikväll skall jag, har inte kunnat vara på två veckor. Hjärtat tackar! 😊
    Nu kallar jobbet och ute är det mörkt och lite regnigt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.