Höstrapport från skogarna i norra Wisconsin

Publicerad av

Maken kom hem glad och nöjd efter sitt korta, men välbehövliga stugbesök idag på eftermiddagen. Det hade varit svalt och skönt, men uppehållsväder och Maken var mycket nöjd. Han är inte den som älskar sommar, sol och värme ändå, utan trivs bättre på hösten eller våren med svalare temperaturer.

Den här gången hade han inte många projekt, men ville få färdigt kakelgolvet som han jobbade på i september. Han hade egentligen endast listen runtomkring golvet att göra  klar, och han sade att den gick väldigt fort att installera.

Mycket snyggt tyckte vi båda två då bilden ovan  landade här hemma.

Sin trogna reskamrat hade Maken  med sig förstås. Vår större hund Lilly, som älskar att sitta i fönstret och spana efter jordekorrar. Helst skulle hon ju nog springa efter dem och försöka få tag i dem, men trots att hon vid nästan nio års ålder fortfarande är mycket snabb, är de nog ändå ett strå vassare än henne. Hon fick snällt sitta och spana på dem inifrån.

Vägen till stugan. Hösten har anlänt. Och lite snö med….

Hoppsan! Bryggan är uppdragen av mannen som erbjuder sina tjänster runt sjön där vår stuga befinner sig, men han lämnade tydligen kvar den splitternya båtställningen! (Om ni tittar noga ses en del av bryggan till vänster på fotot. ) Maken har kontaktat herremannen i fråga för att diskutera saken….

Den vackra månuppgången igår kväll. Eftersom vår stuga vätter mot öster har vi soluppgång på morgonen och månuppgång på kvällen. Vackert, eller hur?

Nu är det måndagkväll och Maken är tillbaka på jobbet. Eftersom han jobbar natt denna kväll, kunde han stanna en extra natt vid vår stuga. Nu är det jobb, jobb och mera jobb som gäller i några veckor framöver igen…

4 kommentarer

  1. Hmm, hur månne mannen ni köpte tjänsten av tänkte då han lämna kvar en del av ”bryggan”? 🤔 Annars vilken härlig väg ni har till er stuga, ser mysigt ut!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.