Sjuttiotalstapeter!

Publicerad av

Ja, det blev lite så, tycker ni inte? Jag satt nämligen och målade en stund både nu på kvällen och idag på eftermiddagen, och efter att jag  blev färdig med näckrosorna ovan tyckte jag att de började se ut som tapeter från 70 talet!

Fast visst var det skönt att sitta och måla igen! Jag brukade faktiskt sitta och måla lite nu som då för några år sedan.Speciellt då Lillasyster var yngre. Vi hade en bok att färglägga i  på bordet mellan oss och hon tog den ena sidan och jag den andra och det var hur kul som helst!

Nu är hon 11 år och stor och vill inte sitta och måla med mor sin, så jag gör det ensam istället och det går nog et också, även om det så klart hade varit roligare om hon varit med….

Båda flickorna har städat ut en massa grejer och kläder ur sina rum i sommar och denna lilla bok med bilder att färglägga i hittades helt oanvänd. Istället för att lägga den i ngn hög till loppis, tog jag över den och nu har jag fått sköna stunder med färgpennorna idag. Gissar att jag tar och färglägger en stund imorgon också….

Denna blomma var först ut i eftermiddags….

4 kommentarer

 1. Kanske det är just detsamma borde göra för att koppla bort allt… Tror jag skall testa det nån dag. Finns många häftiga målarböcker för vuxna!

  Gilla

  1. Vissa tycker det är väldigt avkopplande att måla, andra, bl.a min syster, tycker att det är stressigt. Själv kan jag inte rita annat än streckgubbar, men det roligt att måla och sätta ihop färger då linjerna redan finns och jag inte behöver stressa över att få bilden att se ut som ngt…Satsa på en målarbok med bilder utan en massa detaljer och färgpennor/kritor av lite högre kvalitet. Och sedan… måla på!

   Gilla

 2. Oj va du är skicklig! Jättefina blommor du målat : )
  Det är så kul att följa dig och höra om kulturen over there, om jobb och fritid och alltihopa!
  Ha en fin fortsättning på veckan / Greta

  Gilla

  1. Tack för att du följer oss i vardagen! Det är nog väldigt annorlunda over here mot vad det är hemma i Finalnd, men människan är ett vanedjur och nu längre får jag inga kulturchocker. Tack för komplimangen. jag kan itne rita annat än streckgubbar, men att färglägga och lägga ihop färger och kombinationer tycker jag om- verkligen. 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.