Resan är bokad!

Publicerad av

För nästan två år  sedan, den 15.7 2017 satt hela familjen på flyget på väg österut, långt österut! Hem till Finland bar vingarna oss och i sommar, nästan på precis samm datum, åker vi österut igen! Resan är bokad, men pga för många järn i elden åker inte hela familjen hem den här gången. Det blir endast Lillasyster och jag!

Vi skall stanna två veckor och visst kommer det att kännsa lite konstigt utan Maken och de andra två barnen, men i år måste det bli så här.

För en vecka sedan bokade jag biljetterna, och glädjen stod högt i tak. Den andra två ungdomarna är nog lite snopna, men planen är att vi förhoppningsvis åker hem hela familjen sommaren 2020 istället.

Vi flyger den vanliga rutten: från Minneapolis direkt till Island och på det sättet skippa den jobbiga tullen på USAs östkust, sedan vidare till Stockholm och därifrån  sist men inte minst  till Vasa. Från dörr till dörr brukar resan ta kring 20 h, den är lång, men ändå smidig.

Nu ser jag så fram emot att få träffa alla! Mor i huset i Fäboda fyller jämnt och hon skall natruligtvis firas. Syster Yster med familj skall hälsas på och förhoppningvis mång andra nära och kära.

Jag har redan lagt in en beställning på värme och mycket sol. Senaste gång vi var på besök var det kallt, riktigt kallt!

Jag och min Lillasyster!

Fäboda är och förblir hemma… Trots en väldigt kall sommardag när detta foto  togs.

10 kommentarer

 1. Vad roligt! Vartefter barnen blir äldre så blir det mer och mer att de inte har möjlighet komma med som förut. Blir det i juni eller juli?
  Jag håller tummarna för varmt och soligt väder! Å mitt i allt kanske vi syns! 😊

  Gilla

  1. Vi kommer hem de två sista veckorna i juli, så förhoppningsvis är det varmt och soligt. För 2 år sedan var vi hemma precis vid samma tidpunkt och det var riktigt kallt.
   Ja eftersom du är sådan ihärdig och trogen bloggläsare borde vi kanske pricka in en bloggträff? 🤔😃

   Gilla

   1. Då får du säkert sol och värme! Det låter som en bra ide’ med Bloggträff, jag är med! 😊

    Gilla

  1. Tack! Vi åker faktiskt hem rätt ofta, vartannat år har det blivit nästan ända sedan jag flyttade! Sparkontot för Finlandresorna har liksom alltid varit en del av vår budget och hela tiden sätts lite pengar in på det. Har man hela halva släkten i Jakobstad, är det bara att planera att resa och hälsa på….. Tack för komplimangen! Jag ser väldigt mycket fram med att träffa min syster och hennes familj igen. 😃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.