Weekend recap

Publicerad av

Som vanligt blev det full rulle här hos oss denna helg. Dock en trevlig rulle måste påpekas.

Maken begav sig på en kort avstickare till stugan i norra Wisconsin för att se att allt stod rätt till där… Jodå. Allt under kontroll och stugan var lika mysig som alltid.

Lillasyster och jag höll oss på hemmaplan. Det var en del som måste inhandlas inför den kommande veckan. Kläder bland annat. Hon behövde finkläder inför körkonserten i skolan. Svart är färgen som gäller för eleverna i den kören Lillasyster är med i.

Lillasyster provade ikväll och det blev hur snyggt som helst tycker jag. Strumporna kommer dock att vara svarta när det gäller. Lugn bara lugn!

Det blev en trevlig lördag i shoppandets tecken och produktiv dessutom. Kläder hittades och mamman kom möjligen hem med en del nytt garn…. ( italienskt garn!)

Ett till par vantar har blivit klara. Dessa i akrylgarn, så inte världens bästa material på långt när, men jag tror mottagaren blir glad ändå. Jag köpte garnet i misstag då jag blev så förtjust i färgerna. Kom hem med det och såg att det var akryl…. Nåja….

Denna söndag började med skriftskolan för Lillasyster medan jag hjälpte till innan gudstjänsten med att göra allt klart för nattvarden. Jag ombads tidigare i veckan och hade aldrig gjort detta förut. Det visade sig vara mycket enkelt och mera än 25 minuter tog det inte att hälla vin ( saft egentligen är det som används i vår församling.) i de individuella pyttesmå glasen och fylla på faten med brödbitar. ( bröd används istället för oblater hos oss.)

Kyrkan är ju naturligtvis så fint pyntad så här i advent och inger en sådan fin julstämning.

Nu på kvällen, efter min körövning inför nästa helgs julkonsert, gjorde jag en god makaronilåda för mig och Lillasyster. Ngt Maken helst inte äter.

Makaronilåda, grönsaker och det andra ljuset är tänt….

4 kommentarer

    1. Tack! Makaronilåda är en nostalgirätt hemifrån barndomshemmet. Inte ngn favorit för mig heller, men barnen/ungdomarna gillar den och ibland kan det vara gott ändå. 😃
      God fortsättning på måndagen!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.