Jaa, i Amerika finns nog allt…

Publicerad av

… jo men det uttrycket har ni ju säkert hört och sagt tusen ggr, eller hur? Dock måste jag säga att så inte var fallet när jag åkte för att handla i eftermiddags efter söndagens gudstjänst. Hyllorna gapade tomma, minst sagt. Eller vad tycker ni om bilden nedan?

Helt klart helg och helt klart har affären som jag besökte haft bra med kunder denna helg! Tur att jag inte hade ngt på min inköpslista från dessa hyllor som vanligtvis förvarar olika köttprodukter.

Det hördes alla möjliga kommentarer runtomkring mig, för kylskåpet nära där mjölkprodukterna förvaras var lika tomt. Med endast tre personer hemma numera, köper jag mjölk i en halv gallons förpackning istället för en hel. Det fanns några kvar av dessa i alla fall. ( En gallon=3.9 l)

Tomma hyllor vid köttdisken påminner om pandemin!

Denna söndag gick verkligen i shoppingens tecken eftersom Lillasyster och jag åkte till hobbyaffären senare. Där existerade inga tomma hyllor minsann!

Lillasyster sökte material till att tillverka mera smycken och valde och velade länge och väl. Vad jag sökte behöver ni väl knappast fundera närmare på…?!

Nog finns det att välja mellan om man är intresserad av att göra egna smycken. Lika mycket fanns på andra sidan denna vägg…

Nöjda och belåtna åkte vi hem denna vackra söndagseftermiddag då solen sken och det var 15 grader varmt ute. Lillasyster med en del nytt material och jag med tre nya nystan garn och två paket med strumpstickor. ( I U.S. storlek 2 och 5 om ni är nyfikna…)

6 kommentarer

  1. hur ser en sån där gallonbytta ut🙄undrar jag förstås… Åh hittade du ochså stickor till dig , det var ju bra .Och lillasyster med smycke tillbehör…

    Gillad av 1 person

    1. Du har nog sett gallon flaskorna med mjölk/saft i amerikanska filmer/TV. De är gjorda av plast och har handtag. Praktiskt att köpa nästa fyra liter mjölk i gången istället för 1-2! 😂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.