Åter en perfekt dag vädermässigt….

Publicerad av

.. nu kanske ni börjar undra om jag helt enkelt älskar regn, och det gör jag kanske? Vi vaknade nämligen kl.04 imorse och regnet hällde ner! Inte ens en vecka sedan förra gången. Så bra och åter tackar gräs och blommor. Att det dessutom inte blev varmare än 22 grader med svala vindar på hela dagen var alldeles perfekt!

Hur tillbringades denna fredag då? Tja… Det börjar dra ihop sig till flytt för Sonen och en del behövs inhandlas innan denna. Det bar iväg till affären med honom och Flickvännen mitt på eftermiddagen. Det regnade inte längre och solen började titta fram bakom molntäcket. Det var väldigt fuktigt i luften och jag bävade, för ngn sol och hetta villa jag absolut inte ha denna sköna, svala fredag. Däremot hade vi tur och solen var duktig och höll sig bakom molntäcket resten av dagen. Det var bara att tacka och lyfta på hatten och fönstren fick fortsätta att stå på vid gavel och ingen luftkonditionering behövde slås på.

Vi fick det mesta vi behövde för Sonen vid affären och skyndade hemåt igen. Det var nämligen alldeles fullt med folk denna fredag och åter härjar ett visst virus…. Inga restriktioner så långt ögat kan nå och varianten är en lindrigare sort, men ändå vill man ju ändå undvika smittan om det nu går.

Hem kom vi och sedan blev det stickning en stund framför skärmen med tisdagens Allsång från Skansen. Jag som älskar blått blev helt betagen i Sannas vackra klänning! Dock skulle det aldrig gå med ngn sommarklänning med långa ärmar hos oss. Man skulle ju förgås! Snyggt bar hon upp den hur som helst.

Åter ett nytt mönster tampades jag med under programmet och jag tänker att jag river upp imorgon…. Vi får se….

Det är ett säkert tecken på att det är augusti då dessa blommor runtomkring på gården vår. Black eyed Susan kallas blommorna.
Solen gjorde ett sista, tappert försök vid 20 tiden, men se då var det läggdags bakom hustaken och vi fick behålla en sval kväll. Det tackar vi för. Denna skribent börjar vara alldeles klar för svalare höstvindar, även om det är lite tidigt för dessa på våra breddgrader ännu.

5 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.