It’s beginning to look a lot like Christmas….

Publicerad av

Eftermiddagen tillbringades med att paketera och slå in julklappar. Det börjar se fint ut under granen må jag säga. Presentpåsar och paket lite om vartannat och det mesta är nu inhandlat. Ännu har nog jultomten ett par ärenden att uträtta, men för att vara en vecka kvar till dan före dan är saker och ting i gott skick. Ingen ide att julstressa i år heller. Julen kommer hur som haver.

Vintern kom tillbaka i all hast!

Det visade sig vara en ypperlig eftermiddag att spendera inomhus med sysslan ovan. Ute började den utlovade vinden vina lite senare än tänkt. Just efter midnatt förra natt. Och vilken vind det var! Jag låg en stund och lyssnade på denna vind som var allt annat än trevlig. Inga tornadon producerade denna hemska vintervind här i Tvillingstäderna, men väl flera stycken i den södra delen av staten. Runt staden Rochester bland annat. Mig veterligen hade vi inga dödsfall är i Minnesota, men flera byggnader har tagit skada. Tornadon hör sommaren till. . Inte ngt väder som slår till i december. Att vi vaknade till 7 minusgrader och en ordentlig isvind rakt västerifrån kändes ändå så mycket bättre och normalare än gårdagens nåstan otäcka värme på 12 grader…..

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.