Helt perfekt för Halloween

Publicerad av

Mörkt, rätt kyligt med endast ngn plusgrad och de flesta löven har nu fallit av träden.  Tyst, mörkt och kyligt. Helt perfekt för torsdagskvällens ‘trick or treating’. Detta kommer förstås att ske efter mörkrets inbrott och de flesta barn och vuxna som går runt omkring i kvarteren i vårt område kommer att vara försedda med ficklampor.

Det är väldigt mörkt  i vårt område. Gatlampor har vi förstås, med de används mycket sparsamt, ungefär i varje gathörn, men inte längs med vägarna.  Ficklampor kommer väl till pass då.

Lillasyster blir nog den enda som går runt i kvarteren och tigger godis hos oss. Dottern befinner ju sig vid universitet förstås och Sonen har inte längre ngt intresse av detta. Tänker stanna vid skolan och jobba på det sista innan nästa premiär om en vecka och vill knappast bli hämtad i tid för att att gå runt och tigga godis.

Eftersom Halloween infaller på torsdagen detta år skulle Lillasyster egentligen ha lektion i harpa, men eftersom hennes instruktör har tre små barn, ville hon naturligtvis vara med dem på kvällen och inte hålla sina vanliga torsdagslektioner. Detta gladde Lillasyster förstås. Vid 11 års ålder är hon inte för stor för Halloween. Ännu i alla fall….

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.