Bomullsläge….

Publicerad av

Ja, nu när termometern återigen stiger till dagliga 28 plusgrader blir det en paus med stickning i ylle och tunga garner. Helt enkelt för att det blir alldeles för varmt! istället sökte jag mönster i bomull på Ravelry igår och hittade en hel massa disktrasor!

Fördelen med att koncentrera sig på dessa är att projekten är små och ofta får man lära sig nya tekniker och nya maskor. Sent igår kväll skrev jag ut ett nytt mönster och denna kväll har jag stickat den första lilla disktrasan i detta nya mönster. Den blev inte helt bra. Jag hade lite bråttom och missade en del… men rätt nöjd är jag ändå och det är bara att försöka igen. Det är ju dessutom en disktrasa, så om den inte är helt perfekt är detta inte hela världen…. Den kan liksom användas ändå och bomullsgarn kan man köpa väldigt förmånligt i vilken hobbyaffär som helst.

Början….

En dryg timme senare….

Klar! Dock inte helt rätt som ni ser, men bättre lycka nästa gång….

Varför hade jag så bråttom att få denna nya disktrasa klar då kanske ni undrar? Jo det hade att göra med att jag ville få en del städning undanstökad ikväll. Imorgon, onsdag får vi gäster i en vecka. Svägerskan med två halvvuxna barn flyger in från Södern, så det blir lite annat program de närmaste dagarna och högst troligt en bloggpaus. Återkommer alltså så småningom….

4 kommentarer

  1. Övning ger färdighet och man lär sig under resans gång!
    Så trevlig att få fin besök under en hel vecka. Kan tänka mig att det blir fullt upp då.
    Ha det gott under bloggpausen!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.