Med en god bok som sällskap…

Publicerad av

… gick det verkligen undan med stickorna ikväll! En ljudbok som jag lånade från biblioteket via mina iPad för flera veckor sedan kom igår och idag började jag lyssna på den med stickorna och mönster i hand. Boken började, som nya böcker så ofta gör, rätt trögt och verkade inte vara så där väldigt bra….

Nu har jag kommit till kapitel fyra i boken och hade svårt att stänga av den för kvällen. En lättläst, eller i mitt fall lätthörd bok och som sagt, stickorna flyger. En ny författare för mig också, Lori Foster. Hion verkar ha skrivit flera andra böcker också, så om denna bok fortsätter lika bra som den börjat, finns det flera att låna och lyssna till.

Nu går det lättare att se mönstret på sjalen/halsduken som jag jobbar på och jag kan inte påstå att jag är ngt annat än nöjd med denna. Mönstret är inte svårt och färgen…. Den bara gör mig så otroligt glad! Lillasyster hittade detta fina garn. I hobbyaffären av alla ställen, som normalt inte säljer kvalitetsgarn precis.

Eftersom jag tyckte så mycket om färgen, måstena garnet helt enkelt komma hem med oss och denna sjal/halsduk stickar jag åt mig själv. Jag gissar att den kommer att bli flitigt använd sedan när den är klar, tvättad och blockerad. Fortsättning följer….

2 kommentarer

  1. Bara genom att se på bokens omslag så skulle jag vilja säga att den skulle passa mig!
    Så fin sjalen blir och färgen är ljuvlig. Förstår mer än väl att du är nöjd med den.

    Önskar en fin inledning på långhelgen om nu 1:a maj är helgdag hos er med. Annars så önskar jag god helg 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.