Lunch with a view

Publicerad av

Maken jobbade natt och fick för ovanlighetens skull sova sgs hela natten. Operationerna var klara vid 23 och efter det var det en del som måste göras innan han kunde lägga sig vid midnatt. Det står ju aldrig stila vid ett sjukhus och till ett stort trauma center i en storstad kommer både det ena och det andra. Däremot var det tydligen en lugn natt i Minneapolis så här mitt i veckan.

Efter en sådan vilsam natt på jobbet fast det energi för åter en lunch dejt denna vackra höstdag som började kyligt, men utan frost. Efter förmiddagens träning för min del och en del vila för Maken ( han jobbade ju trots allt natt och även om han sov, sover han inte lika bra på jobbet eftersom han väntar på att bli uppringd när som helst under natten vid behov…) åkte vi iväg .

Färden gick till en resturang som vi hade besökt för ett antal år sedan på min födelsedag. En resturang med utsikt och invid en sjö. Jag hade nämligen drabbats av akut längtan till stugan….

Vyn utanför restaurangen….

Och visst fick vi njuta av utsikten som jag hade hoppats på… Lite höstfärger, klarblåa himmel, sol och riktigt god mat….

Fransk potatis med kålsallad och kycklingsmörgås med jalapeños och en god sås, typ Tabasco. ( makens öl syns på bilden. Själv är jag ingen öldrickare.)

Det trevliga med en lunchdejt är ju naturligtvis att restaurangerna inte är överfulla, bord fås direkt och det råder ingen trängsel överhuvudtaget. Att sedan utsikten var ypperlig var inte heller fy skam!

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.