Many hands make light work

Publicerad av

Och så var vi igång igen. Det är sommar, det är sol och det är dags för ett till barnläger vid kyrkan. Hela veckan förutom på fredagen samlas 30 barn och många vuxna och tonåringar som alla hjälper till på ett eller annat vis och/eller agerar ledare.

Denna första förmiddag gick det alldeles utmärkt och vi var många som hade mött upp för att hjälpa till att dra lägret.

Barnen lär sig sånger, de tecknar, de hör på bibelberättelser, de jobbar med handdockor, de är ute och leker, de blåser bubblor, de hular med ringar, de leker tafatt, de gräver i sand, de….. You name it, we got it!

En riktigt trevlig första dag helat enkelt. Det rör sig inte om särskilt många timmar heller. Förmiddagarna går åt, men sedan finns ju då hela eftermiddagen och kvällen då man kan ägna sig åt annat.

Barnen som deltar i lägret är i åldrarna 5-12 och uppdelade i två olika grupper. En yngre grupp och en äldre.

Att vi sedan också fått världens finaste väder att sparka igång detta läger i är ju inte fy skam det heller. Efter helgens regn vaknade vi till strålande sol med höga moln i skyn som allt emellanåt täcker solen. Torrt i luften och inte varmare än +25 grader och så pass svalt som +13 grader då jag slog upp mina blågrå imorse.

Redan imorgon, tisdag, skall det bli varmare. Sådant väder som vi har idag är mera vanligt för slutet på september. Dock klagar jag inte det minsta!

6 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.