Allsången….

Publicerad av

… ja, den på Skansen alltså. Den är igång igen! Och tack vare SVT Play får vi utomlandsboende också vara med på ett hörn.

Alltså satt jag bekvämt med stickningen i händerna, iskallt te och 25 grader på verandan ikväll och tittade på detta trevliga program. Sjöng med nästan för full hals i Sommartider hej, hej- naturligtvis! Per Gessle kan verkligen skriva musik han! Och härliga Kikki Danielsson ! Sjuttio år i sommar? Nämen, det kan väl inte vara möjligt? Hon som hade så bra vibrationer! Haha!

Och sista säsongen med Sanna Nielsen som programledare? Äsch, så synd. Jag tycker hon är så BRA! Glad och trevlig, Naturlig och spontan. Fast det är klart, hon har dragit Allsången i flera år nu och nu med familj och allt, kan jag förstå att den drar mera. Det blir intressant att höra vem som tar över stafettpinnen nästa sommar. För en fortsättning måste det ju bli… ? Eller…? Någon som vet?

Framför min lilla dator, på verandan i värmen med ett glas iste. Bättre sommarunderhållning får man leta efter. Faktiskt!

10 kommentarer

 1. Jag kollade också och visst är hon bra.! Jag har inte hört något mer än att hon slutar, så få se vem som tar över.. 😊 Vi menar besöka Allsången om någon vecka.. det är en speciell stämning där.

  Gillad av 1 person

  1. Nämen nu blir jag nog svartis! Så kul för er! 😀
   Hur får man tag på biljetter till Allsången?
   Du måste nog meddela sedan då ni är på plats så att jag får hålla utkik efter er!

   Gilla

 2. Allsången är inte min grej så jag tittar sällan. Gjorde det där här gången bara för att The Ark var med. Har däremot väldigt svårt för programledaren … tycks vara ensam om det. 🙂 Gillar inte alls hennes sångstil, alldeles för mycket darr i rösten och ett evigt wailande. Får väl se vem som tar över, det håller dom nog på ett tag till.

  Gillad av 1 person

  1. Nej det är du nog inte ensam om. Påhoppen på henne förra sommaren ( på sociala medier) då hon var gravid var helt löjliga och onödiga. Gräsligt hur elaka folk vågar vara på dessa medier.
   Smaken är, som baken, delad och då kan man ju, helt enkelt som du gör, låta bli att se programmet. 😀

   Gilla

   1. Ja usch det är bedrövligt med alla påhopp och allt hat på nätet. Folk är verkligen hemska. Man gillar olika, så har det alltid varit. Och vem de än väljer nu kommer att råka utför liknande påhopp. Utom möjligen om man väljer en man …

    Gillad av 1 person

 3. Vad roligt att du följer med det där borta!
  Jag tycket numera mer om Lotta på Liseberg, även allsång.
  Men Sanna Nielsen är bra, och stor publik var det nyligen i Stockholm. Fin stämning och finska flaggor även såsom förr!

  Gillad av 1 person

  1. Det lär ju finnas en hel del finländare i Sthlm området, så det skulle väl kanske vara konstigt om inte finska flaggan syntes tänker jag. 😊 Har sett snuttar ur Lotta på Liseberg och den serien verkar ju väldigt liknande Allsång på Skansen. TV4 kostar här på andra sidan Potten, medan SVT kan jag se gratis…..

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.